Campo Viejo ha llançat al mercat
un vi rosat d’alta gamma. Es diu Rosé i és un vi lleuger d'edició limitada (10.000
ampolles) destinat als establiments hostelers més exclusius de les principals
zones turístiques espanyoles. La nova creació d'Elena Adell, l’enòloga de Campo
Viejo, és un rosat pàl·lid, estil Côtes de Provence, que des del celler
anuncien com a “perfecte per refrescar l'estiu en les terrasses, restaurants i beach
clubs de moda”. Elaborat amb raïms de viura i tempranillo, Campo Viejo Rosé és
un vi “lleuger i simpàtic” pel seu caràcter refrescant i el seu sabor afruitat.
Presenta un “nas intens de flors fresques, violeta i fons fruiter de gerd i
mora, amb un sorprenent joc de sabors, frescor àcida amb notes dolces i un
final afruitat que allarga el seu record”, destaca Elena Adell de la seva
creació més “chic”. El maridatge perfecte s’anuncia per a carns lleugeres,
arrossos, sushi, pastes, amanides de fruites, peixos fumats i embotits. La tmperatura
ideal de servei és entre els 6 i els 8ºC.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada