L’Institut del Cava portarà el cava a Dinamarca en dues accions de promoció. La primera tindrà lloc demà divendres, dia 23 d’agost, a la ciutat de Vordingborg, situada a noranta kilòmetres de Copenhague, a la Regió de Selandia. Un sopar on només se servirà cava serà l’acte central. El cava serà representat per dotze cellers: Mont Ferrant, Roger Goulart, Freixenet, Gramona, Recaredo, Castell Sant Antoni, Emendis, Juvé i Camps, Marquès de Monistrol, Marquès de Gelida, Vilarnau i Sumarroca. El sopar es farà al restaurant Babette, un dels restaurants amb més prestigi del país danès, se serviran mitja dotzena de plats i dotze caves diferents que seran presentats per Birger Holm, que amb els anys ha estat conferenciant altament reconegut i Brian Jensen, sommelier del Restaurant Babette. Aquests sopar és obert i destinat al consumidor final. La segona acció es farà el pròxim 30 d’agost en el municipi d’Aarhus, segona ciutat de danesa, en el marc del festival internacional cultural més important dels països escandinaus. El cava serà la beguda oficial del sopar Gala Opening d’Aarhus presidit per Margarida II Reina de Dinamarca a més d’altres membres de la família reial, autoritats i personalitats del món de la cultura,música, dansa i teatre. El sopar estarà dissenyat i elaborat pel reconegut cuiner danès Lars Kyllesberch. En aquesta acció la participació cavista serà d’onze cellers i onze caves. Els caves que viatjaran fins a Dinamarca són: Cava Mont Ferrant Reserva Brut, Cava Roger Goulart Gran Cuvé, Cava Freixenet Cordón Rosado, Cava Gramona III Lustros – Gramona Brut Imperial, Cava Recaredo Brut de Brut Gran Reserva 2004, Cava Camí del Sot, Cava Emendis Brut Nature Gran Reserva, Cava Juvé & Camps Gran Juvé - Cava Juvé & Camps Reserva de la família, Cava Marquès de Monistrol Selección Especial, Marquès de Gelida Eco Brut Reserva, Cava Vilarnau B.N. Reserva – Cava Vilarnau Brut i Cava Sumarroca Brut Reserva.
El proper més de setembre el cava tornarà a Dinamarca, en aquesta ocasió l’Institut del Cava serà present a la fira d’Exstrabladet amb dotze cellers i vint-i-quatre tipus de caves diferents. També al setembre ens visitarà el millor sommelier danès Rune Sauer. L’Institut del Cava fa tretze anys que realitza accions de promoció del cava a Dinamarca, 16è país en el ranking dels països importadors de cava amb un total de més d’1 milió d’ampolles venudes l’any passat, segons el Consell Regulador del Cava.
El proper més de setembre el cava tornarà a Dinamarca, en aquesta ocasió l’Institut del Cava serà present a la fira d’Exstrabladet amb dotze cellers i vint-i-quatre tipus de caves diferents. També al setembre ens visitarà el millor sommelier danès Rune Sauer. L’Institut del Cava fa tretze anys que realitza accions de promoció del cava a Dinamarca, 16è país en el ranking dels països importadors de cava amb un total de més d’1 milió d’ampolles venudes l’any passat, segons el Consell Regulador del Cava.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada