dilluns, 26 d’agost del 2013

Tast de més de 30 vins de la DOQ Priorat, DO Terra Alta i DO Montsant al Celler Buil & Giné

El proper dissabte 28 de setembre, al celler Buil & Giné de Gratallops tindrà lloc la fira Degusta Priorat, organitzada conjuntament entre vidirecte.cat i el Club Tr3sC. S'hi podran degustar els vins d'una quinzena de cellers de les denominacions Priorat, Montsant i Terra Alta, que formen part de vidirecte.cat. Alhora, cada hora en punt s'oferirà una visita guiada pel celler per tal de descobrir el procés de vinificació en viu. També es realitzarà en grups reduïts un tast dirigit per tal de conèixer a fons els detalls que diferencien els vins de la DOQ Priorat. Al mateix celler hi haurà servei de restauració i s'acabarà la jornada festiva amb música en viu.Hi participaran els cellers Buil & Giné, Joan Simó, Jordi Domènech, Masdeu i Campos, Solà Clàssic, Cooperativa Falset-Marçà, Mas de les Vinyes, Celler Ronadelles, Mas de l'Abundància, Celler Bernaví, La Bollidora, Serra de Cavalls i La Botera. L'horari de la fira és de 12:00 a 20:00 h.


El programa d'activitats de la jornada:

- De 12:00 a 20:00 h: Fira de Vins de Vidirecte.cat i el Club Tr3SC de les DO Priorat, Montsant i Terra Alta (tastos il·limitats). Preu 7 € (5 € socis del Club Tr3SC)
- A les 13:00 h i a les 16:00 h: Masterclass del Vi (places limitades). Gratuït pels assistents a la Fira. Inscripcions a pgolferichs@tresc.cat
- A les 18:00 h: Tast guiat d'olis (places limitades). Gratuït pels assistents a la Fira. Inscripcions a pgolferichs@tresc.cat
- De les 13:00 h a les 16:00 h: Dinar Buffet al restaurant Amics al mateix celler. Preu 12 € (10 € socis del Club Tr3SC)
- A la nit, sopar BBQ i concert a càrrec de Soul Machine. Preu sopar 30 € (25 € socis del Club Tr3SC) . Preu concert 5 € (Gratuït per als assistents a la Fira, dinar i/o sopar)
Poden adquirir-se les entrades aquí.
Per a tots els assistens a la Fira, dinar i/o sopar hi haurà transport gratuït des del celler fins als punts de recollida (Gratallops, Torroja, Porrera, Falset, Marçà, Capçanes i Guiamets). Per la resta, el preu del transport serà de 5 €. El dia de la fira, els visitants que ho desitgin podran comprar vins a través de www.vidirecte.cat i els rebran a casa entre 48 i 72 hores després d’haver formalitzat la comanda in situ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada