dijous, 22 d’agost del 2013

Maria Mata, nova presidenta de la Jove Confraria del Cava



La Confraria del Cava Sant Sadurní ha confirmat aquesta setmana el relleu al capdavant de la Jove Confraria, entitat on Maria Mata ha substituït Carles Jiménez a la presidència. Mata és membre dels joves confrares des de l’any 2002, quan amb només 19 anys va ser investida Jove Confrare. Des d’aleshores és membre de la junta de l’agrupació. Maria Mata, sadurninenca de naixement i gran entusiasta de l’escumós, és llicenciada en Administració i Direcció d’empreses per la universitat d’Staffordshire (Regne Unit) i manté un gran vincle amb el món del cava. Ha treballat en destacades empreses del sector vinícola, com ara Freixenet i Torres, i des del 2009 la seva vida laboral està lligada a Mascaró, empresa on hi desenvolupa la feina d’obertura de mercats exteriors.
El relleu al capdavant de l’entitat ha estat acompanyat de l’entrada de nova gent a la junta, com Roc Gramona, Edu Domingo i Rubén Pedregosa, reforçada per la presència d’antics membres de la dirección, entre els que hi ha Bertra Trens, Laia Rosal, Ramon Canals i Jaume Romero. L’objectiu principal que s’ha marcat la nova junta de la Jove Confraria del Cava és “mantenir l’estratègia 'I love Cava', iniciada l’any 2010, incorporant noves activitats que animin els joves a voler conèixer o ampliar els seus coneixements sobre el cava”. Amb això “es vol que aquest col·lectiu incorpori l’escumós com un vi de capçalera, sempre fomentant el consum responsable”. La junta presidida per Maria Mata també té previst continuar amb les seves activitats habituals, com són les visites tècniques a cellers, les sessions de tast o les sortides a altres regions vinícoles.
Amb la presentació de la nova presidenta, els joves confrares també han avançat una de les grans novetats que inclouran en la propera Setmana del Cava, que se celebrarà a començaments del mes d’octubre juntament amb el Cavatast, que és la primera edició del concurs MasterCava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada