Mas Ardèvol organitza,
un estiu més, un cicle de ‘Tertúlies a la fresca’, amb sopar inclòs, obertes
tant als clients de l’allotjament rural com a tots aquells que s’hi vulguin
apuntar expressament. Unes tertúlies que, en aquesta edició, tenen un sentit
especial en celebrar-se els 25 anys que els propietaris de Mas Ardèvol van
obrir a Porrera la primera casa de pagès del Priorat que, alhora, va ser la
primera de la província i una de les primeres de Catalunya. La convidada
d’aquest dissabte vinent (10 d’agost) serà la cuinera Ada Parellada, qui ha
posat per nom a la seva tertúlia ‘Una vida als fogons’. Cal haver reservat
prèviament. Aquest és el quart any que se celebren les ‘Tertúlies a la fresca’,
per les quals, durant aquest temps, ja hi han passat com a convidats, entre
d’altres, el vinater Josep Lluís Pérez; els músics Feliu Ventura i Borja
Penalba; l’escriptor Andreu Carranza o el director de la revista ‘Cuina’, Josep
Sucarrats. Pel que fa a aquest estiu, la primera de les tertúlies celebrades va
tenir lloc el dia 13 de juliol i va comptar amb la presència del polític i
historiador Oriol Junqueras, qui va fer un recorregut per la història de
Catalunya.
Les
‘Tertúlies a la fresca’ d’aquest estiu s’emmarquen en el 25ê aniversari de
l’obertura de la primera casa de pagès al Priorat. De fet, van ser els
propietaris de Mas Ardèvol qui van obrir-la a Porrera entre final del 1987 i
principi del 1988. La casa de pagès es deia la Carrerada i, en aquell moment,
també va ser considerada la primera de les comarques de Tarragona, quan encara
es parlava poc de turisme rural i les cases de pagès eren un fenòmen del tot
incipient.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada