Quan tot és a punt per afrontar la propera verema,
Bouquet d’Alella ha decidit compartir “la màgia d’aquest
esdeveniment” amb tots els aficionats al món de la vinya i el vi.
És per això que ha programat tres noves activitats enoturístiques,
les seves ja conegudes Sensacions, centrades en la vivència directa
de la verema.
La primera d’elles consisteix en un tast guiat de
raïm. Sota la direcció de l’enòleg del celler, Toni Cerdà,
s’oferirà als participants l’opció de provar les diverses
varietats de raïm conreades per Bouquet d’Alella, tot
comprovant-ne els diferents punts de maduració, l’acidesa
aconseguida, etc. alhora que es fa un passeig per la finca. En
acabar, s’oferirà un tast d’un vi i una visita al celler. 'De la
terra a la copa' és el nom de la segona proposta, en la qual els
assistents acompanyats per l’enòleg podran catar els vins Bouquet
d’A al llarg dels diferents estats del procés d’elaboració, des
del raïm al producte acabat, passant pel most i la fermentació,
abans de fer una visita complerta a la bodega i tastar un vi acabat.
La tercera activitat es dirigeix a les famílies i proposa viure en
primera persona l’experiència d’una verema, tal com es feia
abans que aquesta fos mecanitzada. En primer lloc es collirà el raïm
manualment i després es convidarà tothom a descalçar-se per
trepitjar-lo. El most que se n’extregui podrà ser tastat pels que
ho desitgin, abans de conèixer amb el mateix Toni Cerdà els
processos de vinificació als quals se sotmet després, tot
descobrint els diferents racons del celler.
Totes les activitats es poden complementar amb la
realització d’un pícnic entre vinyes i cal reservar-les
prèviament tot trucant al 607 833 592 o enviant un email a
enoturisme@bouquetdalella.com.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada