divendres, 2 d’agost de 2013

Menú cocktail ‘en 12 temps’ amb jazz i vi, el 8 d'agost a Alta Alella




El celler Alta Alella celebrarà el pròxim dijous 8 d’agost la seva primera ‘Nit a la fresca’, una nit on el jazz, el vi i la gastronomia seran els protagonistes. Els assistents podran gaudir d’un entorn privilegiat entre vinyes amb vistes al mar, d’un menú cocktail ‘en 12 temps’ elaborat per a la ocasió per la xef Gemma Vila Aragall, del restaurant El Cafè de l’Acadèmia de Vilassar de Dalt, i de la música en viu del trio de saxo tenor, guitarra i bateria Miguel Fernández Group, que interpretarà un ‘jazz somiat de factura personal que sedueix des del primer moment’. Tant la música com el menú s’han inspirat en els vins d’Alta Alella i, com no, la nit estarà harmonitzada amb ells.
            Aquest esdeveniment és una altra mostra de les ‘invitacions’ d’Alta Alella a cuiners, productors de proximitat i artistes per a oferir al públic experiències úniques entre la vinya i el mar. Es farà a partir de dos quarts de nou de la nit del 8 d’agost a la Terrassa Centre de recepció Alta Alella (Camí Baix de Tiana, s/n, Alella). El preu son 50 €. Per reserva i compra d’entrades: enoturisme@altaalella.cat / 628 624 182 (places limitades).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada