dimecres, 7 d’agost de 2013

"Paella, vi blanc i un Magnum sol traduir-se en tres quilos de més en l'equipatge de tornada de les vacances"




Immersos en un còctel letal de dietes miracle i operacions biquini, la nutricionista Marta Aranzadi no aixeca cap aquest estiu atenent a pacients en la seva consulta. Marta Aranzadi sap com aprimar sense sofrir i per això ha conjuminat les seves dues passions, la nutrició i la gastronomia, en una guia gairebé màgica: Las recetas para adelgazar (Editorial Exlibric). En una entrevista concedida a http://www.deia.com afirma que paella, vi blanc i un Magnum per a postres sol traduir-se en tres quilos de més en l'equipatge de tornada de les vacances. Afegeix que “no costa tant cuinar a casa en lloc de menjar tots els dies fora. Aranzadi també apunta que “per beure, sempre és millor el vi negre o blanc que la cervesa. Gens de cañitas d'aperitiu, un suc de tomàquet o un negre d'estiu amb gasosa perquè les begudes de llimona solen tenir molt sucre, en canvi, la gasosa és baixa en calories. Hi ha un mite pel qual es creu que el blanc és menys calòric que el negre però no és cert”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada