Immersos en un còctel letal de dietes miracle i
operacions biquini, la nutricionista Marta Aranzadi no aixeca cap aquest estiu
atenent a pacients en la seva consulta. Marta Aranzadi sap com aprimar sense
sofrir i per això ha conjuminat les seves dues passions, la nutrició i la
gastronomia, en una guia gairebé màgica: Las recetas para adelgazar (Editorial Exlibric). En una entrevista concedida a http://www.deia.com afirma que paella, vi blanc i un Magnum
per a postres sol traduir-se en tres quilos de més en l'equipatge de tornada de
les vacances. Afegeix que “no costa tant cuinar a casa en lloc de menjar tots
els dies fora. Aranzadi també apunta que “per beure, sempre és millor el vi
negre o blanc que la cervesa. Gens de cañitas
d'aperitiu, un suc de tomàquet o un negre d'estiu amb gasosa perquè les begudes
de llimona solen tenir molt sucre, en canvi, la gasosa és baixa en calories. Hi
ha un mite pel qual es creu que el blanc és menys calòric que el negre però no
és cert”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada