Un celler de
Valladolid, Copaboca, elabora una beguda energètica de vi i d’altres que criden
força l’atenció. Segons ha publicat vinetur.com (http://www.vinetur.com/2013080513046/una-bodega-de-valladolid-elabora-una-bebida-energetica-de-vino.html)
auests vins estan pensats per acompanyar menjar asiàtic i també es venen en
països d'Àsia com Japó, amb caràcters en japonès al'ampolla, la qual cosa els
fa "diferents" ja que "criden l'atenció", segons aquest
celler de Torrecilla de la Abadesa (Valladolid). Copaboca ha comptat amb
cuiners japonesos per dissenyar-los, igual que va fer amb arrocers valencians
per elaborar 'Abrebocas de Domingo', un altre Vi de la Terra de
Castella i Lleó, creat especialment per degustar amb arrossos i paelles. A més
dels seus vins de les denominacions d'Origen Toro i Rueda, el celler produeix
uns altres vins com ara ‘Secret Moment’, un verdejo frizzante dolç pensat per a
còctels, o la beguda energètica ‘On Energy Drink’, que acompanya el raïm verdejo
amb menta, gingseng i te. El celler Copaboca, nascut el 2009, compta amb una
plantilla jove i els joves són precisament un dels seus objectius de mercat,
amb aquests vins innovadors que ajuden "a trencar el tabú" que per
gaudir del vi fa falta ser un gran entès. Què en penseu de productes com l'On Energy Drink?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada