‘Sorbet Dolç de Xarel·lo. L’Essència
del Penedès’. Amb aquest lema es presenta oficialment aquest cap de setmana, i
com a primícia a les Fires de Maig de la capital de l'Alt Penedès, un nou postre
creat en exclusiva per l’artesana del gelat la Montse Garcia, dels Gelats Garcia
Sirvent, i la restauradora Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau de Vilafranca
del Penedès, organitzadors de les edicions anuals del Sopar dels Xarel.los. És
un sorbet dolç de xarel.lo que, segons les seves creadores, “us captivarà”. S’afegeix
que s’hi econeixeran tots els aromes tan particulars del xarel.lo. És un gelat
elaborat per aquesta presentació gracies a la col·laboració de la Cava Colet. Sergi
Colet ha facilitat el seu escàs vi de xarel.lo Hypomoné, fruit d’una vinya del
1942. La presentació es farà a l’estand del restaurant El Glat Blau. Aquest
postre, que Olga Guasch defineix com a “deliciós i refrescant”, es podrà
degustar per 2 euros.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada