dimarts, 14 de maig del 2013

Es presenta un sorbet dolç de xarel·lo a Vilafranca


‘Sorbet Dolç de Xarel·lo. L’Essència del Penedès’. Amb aquest lema es presenta oficialment aquest cap de setmana, i com a primícia a les Fires de Maig de la capital de l'Alt Penedès, un nou postre creat en exclusiva per l’artesana del gelat la Montse Garcia, dels Gelats Garcia Sirvent, i la restauradora Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès, organitzadors de les edicions anuals del Sopar dels Xarel.los. És un sorbet dolç de xarel.lo que, segons les seves creadores, “us captivarà”. S’afegeix que s’hi econeixeran tots els aromes tan particulars del xarel.lo. És un gelat elaborat per aquesta presentació gracies a la col·laboració de la Cava Colet. Sergi Colet ha facilitat el seu escàs vi de xarel.lo Hypomoné, fruit d’una vinya del 1942. La presentació es farà a l’estand del restaurant El Glat Blau. Aquest postre, que Olga Guasch defineix com a “deliciós i refrescant”, es podrà degustar per 2 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada