dimarts, 14 de maig del 2013

Es presenta a Barcelona l'anyada "grandiosa" del Muga 2009

Bodegas Muga ha presentat avui a Barcelona el seu nou negre 2009, una collita que segons aquest celler del barri de l'Estació d’Haro és “excepcional per la seva elegància i caràcter”. El xef Jean Luc Figueras ha acompanyat el vi amb un Mar i Muntanya al restaurant 7 Portes. “El nostre negre Muga 2009 és una anyada grandiosa, un vi amable amb notes de fruits vermells, flor blanca i un ampli ventall d'espècies de roure, torrats i cuirs”. Així l’ha definit Manu Muga, gerent de Muga. El seu germà Juan Muga, aposta per “plats intensos” per a aquest vi tan especial. Segons Juan Muga, la combinació de pollastre amb llagosta del Mar i Muntanya de Jean Luc Figueras, és “perfecta per gaudir-l’ho al màxim”. Al costat del negre 2009, els Muga també han donat a conèixer el seu Prado Enea 2005, un negre Gran Reserva que la pròpia família qualifica de clàssic, però que no obstant això “amaga una atrevida modernitat, arrodonida per una de les collites més completa i fascinant de la història recent”. “Prado Enea 2005 està a mig camí entre el caràcter mediterrani i l'atlàntic. Es pot dir que “és un vi de present i futur”, ha explicat Manu Muga. També s’ha presentat el seu Blanco 2012 fermentat en bóta, fruit d'una collita castigada per la sequera que, no obstant això, “sorprèn amb percepcions meloses de pinya, poma i préssec, en un equilibri perfecte entre dolçor, amargor i acidesa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada