Bodegas Muga ha presentat
avui a Barcelona el seu nou negre 2009, una collita que segons aquest celler del
barri de l'Estació d’Haro és “excepcional per la seva elegància i caràcter”. El
xef Jean Luc Figueras ha acompanyat el vi amb un Mar i Muntanya al restaurant 7
Portes. “El nostre negre Muga 2009 és una anyada grandiosa, un vi amable amb
notes de fruits vermells, flor blanca i un ampli ventall d'espècies de roure,
torrats i cuirs”. Així l’ha definit Manu Muga, gerent de Muga. El seu germà
Juan Muga, aposta per “plats intensos” per a aquest vi tan especial. Segons Juan
Muga, la combinació de pollastre amb llagosta del Mar i Muntanya de Jean Luc
Figueras, és “perfecta per gaudir-l’ho al màxim”. Al costat del negre 2009, els
Muga també han donat a conèixer el seu Prado Enea 2005, un negre Gran Reserva
que la pròpia família qualifica de clàssic, però que no obstant això “amaga una
atrevida modernitat, arrodonida per una de les collites més completa i fascinant
de la història recent”. “Prado Enea 2005 està a mig camí entre el caràcter mediterrani
i l'atlàntic. Es pot dir que “és un vi de present i futur”, ha explicat Manu Muga.
També s’ha presentat el seu Blanco 2012 fermentat en bóta, fruit d'una collita
castigada per la sequera que, no obstant això, “sorprèn amb percepcions meloses
de pinya, poma i préssec, en un equilibri perfecte entre dolçor, amargor i
acidesa”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada