dimarts, 28 de maig de 2013

Nova imatge per al Clubtorres.com
www.clubtorres.com estrena nova imatge i noves funcionalitats. Es pretén "acostar la cultura del vi als seus seguidors de manera amena, fàcil i intuïtiva". Sense oblidar la seva vocació divulgativa, el renovat Club “aposta per la contínua creació de continguts de qualitat i per dotar de major protagonisme a la veu dels seus membres multiplicant les possibilitats d'interacció amb els experts de Bodegas Torres i amb la resta de la comunitat”. S’ofereix una “nova funcionalitat amb entitat pròpia que albergarà l'oferta enoturística i formativa que Bodegas Torres duu a terme en els seus diferents espais”. Inclou la possibilitat de crear Tallers a mida per als membres del Club que desitgin organitzar activitats úniques en els llocs que aquests triïn.
            S’innclou també Wineboard, un espai per a la co-creació. Wineboard és un gran mural d'imatges i textos relacionats amb l'univers del vi creat a partir de l'aportació de continguts dels usuaris a través dels seus perfils a les xarxes socials (facebook, twitter i instagram). També hi ha tutorials i proves de nivell conviuen amb la nova funcionalitat “Consulta a l'Expert”: línia oberta amb els experts de Bodegas Torres amb els quals els usuaris podran xatejar en directe i enviar les seves preguntes i inquietuds.
            El Blog del Club Torres amplia el seu radi d'acció mitjançant la inclusió de signatures convidades: periodistes, sumillers de prestigi i distingits professionals del sector aporten el seu granet de sorra a la difusió de la cultura del vi mitjançant articles i entrevistes. També la botiga virtual per als membres del Club es consolida i amplia la seva selecció de vins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada