dissabte, 25 de maig de 2013

Primera jornada d’iniciació a l’exportació organitzada per l’Ajuntament de VilafrancaEl proper dimecres 29 de maig, a la Sala d’Actes del Centre Àgora de Vilafranca del Penedès, tindrà lloc la primera jornada d’iniciació a l’exportació organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca amb l’objectiu de presentar quins són els factors clau per començar a exportar. El cap d’Iniciació a l’Exportació de la Unitat d’Internacionalització d’ACC10, Adam Papaseit, serà l’encarregat de dirigir la jornada, durant la qual es presentació el nou Programa d’Iniciació a l’Exportació d’ACC1Ó, que posa a disposició l'experiència i recursos necessaris per aconseguir les primeres vendes a l'exterior.Aquest programa permet dissenyar i posar en marxa un pla d'internacionalització a mida per a l’empresa, proporcionant l'assessorament expert i la capacitat executiva per treballar durant 12 mesos i fer de l’ empresa, una nova empresa exportadora.
            Algunes de les raons que porten les empreses a exportar són que l’exportació és un dels pocs indicadors positius de l’economia catalana i que continua en creixement; que més de dues terceres parts del potencial de compra es troba en el mercat exterior o la capacitat de competir en nous mercats de les empreses catalanes. A Catalunya exporten regularment 13.182 empreses, de les quals més de 8.500 són petites empreses. Cal tenir en compte també que les empreses exportadores tenen nivells de productivitat un 26% superiors i un menor risc econòmic, ja que no depenen d’un sol mercat.
La jornada d’iniciació a l’exportació tindrà lloc el proper dimecres 29 de maig, a les 9.30 hores, a la Sala d’Actes del Centre Àgora.
            La inscripció és gratuïta i es pot fer al Centre Àgora al telèfon 93 817 11 69 i per correu electrònic a agora@vilafranca.org o a l’Associació Vinícola Catalana al telèfon 93 890 13 95 i per correu electrònic a info@avinicolacatalana.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada