dimarts, 14 de maig del 2013

L'Institut del Cava presenta demà la seva candidatura al Consell Regulador del Cava "pensant en les necessitats dels petits i mitjans cellers"


La patronal Institut del Cava presenta demà dimecres la seva candidatura als subcensos 3 i 4 en vistes a les eleccions per renovar el Consell Regulador del Cava. L’acte es celebrarà a les set de la tarda al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès (Pça. Àgora nº 1). Jaume Gramona (Gramona, S.A.), Damià Deas (González Byass, S.A.), Ramón Giró (Jaume Giró i Giró, S.L.) i Montserrat Mascaró (Antonio Mascaró, S.L.), encapçalen la candidatura presentada per l’Institut del Cava pels subcensos 3 i 4 a les eleccions que es celebraran el proper 4 de juny. Per la resta de subcensos, l’1 i el 2, no serà necessari celebrar eleccions enl haver-se presentat una única candidatura per cada subcens (Freixenet, S.A. i Codorníu, S.A. pel subcens 1 i Pere Ventura i Família, S.L. i Juvé Camps, S.A com a titulars i Marquès de Monistrol, S.A. i Covides, S.C.C.L. com a suplents respectivament del subcens 2). El subcens 3 està format per un total de 41 empreses, la majoria de les quals estan associades a l’Institut del Cava. En el subcens 4 estan censats un total de 186 cellers, una part dels quals estan associats a patronals, si bé la majoria no consten associats a cap entitat. 
El programa que es presentarà demà s’ha elaborat “pensant en les necessitats dels petits i mitjans cellers, apostant per la defensa dels seus interessos però al mateix temps, amb una visió global de sector per potenciar i millorar la imatge del Cava”, segons s’ha informat des de l’Institut del Cava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada