dijous, 16 de maig del 2013

Primavera demà divendres a la taverna de Cal Feru de Sant Sadurní, amb vins aromàtics i florals



Un divendres al mes la botiga especialitzada Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia es transforma en taverna. De les set de la tarda i fins a les deu de la nit es poden degustar vins a copes acompanyats per propostes gastronòmiques. Cada sessió té una temàtica diferent. Coincidint amb el Maig Gastronòmic de Sant Sadurní, n’han preparat, conjuntament amb Cansaladeria Cal Miqueló i Carafí Pastissers, una nova sessió per demà divendres, 17 de maig. Aquest dia la taverna de Cal Feru estarà dedicada a la primavera. Tindran una especial rellevància els productes de Cal Miqueló i Carafí Pastissers, inspirats en la primavera i creats especialment per l’ocasió. Seran maridats amb vins aromàtics i florals seleccionats per Cal Feru.
            Per fer les degustacions s'haurà d'adquirir uns tiquets (10 €/5 tiquets). No es tornarà l'import dels tiquets no consumits, però es podran utilitzar a les properes sessions taverna. La sessió taverna es realitza a la nova sala d'eno·temptacions, al primer pis de Cal Feru, on aquell dia s'ambienta perquè sigui “una veritable taverna”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada