divendres, 17 de maig de 2013

Grans pernils i vins, el dia 24 a Vila Viniteca


Vila Viniteca (Agullers, 7. Barcelona ) ofereix el 24 de maig, de 21.00 a 23.00 h., una ràpida introducció al món del pernil ibèric que dirigirà Jordi Caballé. S’afirma que s’hi trobaran “els millors elaboradors i els seus millors pernils”, i s’afegeix que és “una oportunitat per conèixer i degustar un dels millors productes de la gastronomia mundial, així com les tècniques de tall i conservació del mateix”. S'acompanyarà la degustació amb pans del forn Vilamala i una selecció de vins i Jerez. Es tastaran els pernils Sierra de Sevilla (Sierra Norte de Sevilla), La Valla (DO Serranía de Huelva), Calvo (DO Valle de los Pedroches - Córdoba), Julián Martin (DO Guijuelo - Salamanca), Maldonado (DO Dehesa de Extremadura), Sánchez Romero Carvajal «5 J» (Huelva) i Joselito Gran Reserva 2006 (Salamanca). Es maridaran amb els vins Belondrade 2010 (DO Rueda), Abadia Retuerta Selecció Especial 2009 (V.T. Castella i Lleó), Rovellats Col·lecció (DO Cava) i La Bota de Manzanilla Navazos (Nº32) (DO Manzanilla - Sanlúcar de Barrameda). S’ofereix per 99€. (Socis de «El Club» 89€).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada