dimarts, 14 de maig del 2013

‘Valls Va de Vins’ amb motiu del 125è aniversari de la Cooperativa de Valls, divendres i dissabte


La Cooperativa de Valls, en motiu del seu 125è aniversari i amb el suport de la DO Tarragona i de l’àrea d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, ha presentat avui la 1a Mostra de Vins de la DO Tarragona sota la marca ‘Valls Va de Vins’. L'esdeveniment omplirà el Pati de Valls la tarda del divendres 17 de maig i també el dissabte 18 de maig amb una vintena d'estands amb els principals productors i cellers de la DO Tarragona i amb la participació dels productors agrupats sota la marca “Fet a l'Alt Camp”. Per vuit euros es podran fer cinc consumicions i s'obsequiarà una copa de regal.  De la DO Tarragona ha participen la majoria de les empeses vinícoles de la comarca de l’Alt Camp: la Cooperativa de Valls; Celler Mas Bella de Masmolets (Valls); Adernats-Vinícola de Nulles; Mas Vicenç de Cabra del Camp; Vinya Janine de Rodonyà; Vins Padró de Bràfim; Castell d’Or-Cooperativa de Vila-rodona i Cellers Unió de Reus. També hi seran presents els productors de cava de la comarca, el Celler Vives Ambros de Montferri, caves Magrinyà Calaf de Nulles i Caves Reverté de Salomó (Tarragonès), a més d’altres productors de diferents productes agroalimentaris agrupats sota la marca Fet a l’Alt Camp. El president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, en la roda de premsa d’aquest matí ha assegurat que aquesta fira neix amb la voluntat de consolidar-se dins el panorama de fires vinícoles del nostre país i també s’ha referit al potencial vinícola de la comarca de l’Alt Camp, una de les zones més actives de la DO Tarragona. A la presentació també hi ha assistit el regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls, Joan Carles Solé, que ha destacat l’impuls que aquest tipus d’iniciatives donen a la ciutat en un moment de dificultats, mentre que Joan Llorach, el president de la Cooperativa de Valls, ha explicat que des d’un primer moment es va pensar en una fira d’aquest tipus per donar protagonisme als 125 anys de la cooperativa que se celebren durant tot l’any amb un complet programa d’actes. Cal recordar que aquesta és la cooperativa agrària més antiga de Catalunya.
La primera mostra Valls Va de Vins començarà el dia 17 de maig a les 6 de la tarda fins a les 10 de la nit, i continuarà el dissabte dia 18 d'11 del matí fins a les 10 de la nit de forma ininterrompuda. Paral·lelament a la Valls Va de Vins, 15 establiments del Carrer de la Cort, membres de l'Associació de Comerciants d'aquest carrer de Valls, amb la complicitat de l'Escola de Dansa Adagi i de l'Ajuntament de Valls, organitzen una desfilada de moda de primavera i estiu a l'aire lliure, en el tram d'aquest carrer comercial més proper a la Plaça del Blat. La desfilada començarà a les 8 del vespre del dissabte dia 18 i comptarà amb 16 passis organitzats pels següents establiments: Adagi, Nardo, Pluvinet, Lila, Vailets, Tomàs, Fabra-Lluïseta Vives-Seguidillas, Chic Bebé, Masip, Tentazione, Perruqueria Érika Aijón, Domènech, La Room i Pluvinet-Grèvol.
Els dos esdeveniments, la Mostra de Vins de la DO Tarragona i la Desfilada de Moda de Primavera i Estiu, coincideixen en el temps amb dos actes culturals més. Es tracta del muntatge teatral dels alumnes de Batxillerat Artístic de l'IES Narcís Oller de Valls que han cursat Taller d'Iniciació a la Tècnica Clown que oferiran als Arcs de Ca Magrané el dia 17 a les 8 del vespre; i de l'actuació castellera amb motiu de la festivitat de Sant Isidre que la Colla Vella dels Xiquets de Valls i dels Xiquets de Tarragona oferiran a la Plaça de l'Oli a les 7 de la tarda de dissabte 18.

PROGRAMA DELS ACTES DEL 17 i 18 DE MAIG 2013.
VALLS VA DE VINS
Mostra de vins de la D.O. Tarragona
125è Aniversari de la Cooperativa Agrícola de Valls
VALLS VA DE MODA
Desfilada de Moda Primavera-Estiu
Passarel·la La Cort
Divendres, 17 de maig. VALLS VA DE VINS.
Primer dia de la Mostra de vins de la D.O. Tarragona
Horari dia 1: de 18.00 h. a 22.00 h.
18.00 h. El Pati. Inici de la Mostra
19.00 h. El Pati. Acte d'Inauguració de la Mostra
Dissabte, 18 de maig. VALLS VA DE VINS
Segon dia de la Mostra de vins de la D.O. Tarragona
Horari dia 2: d'11.00 h. a 22.00 h.
Dissabte, 18 de maig. VALLS VA DE MODA.
11.00 h. Carrer de la Cort . Animacions al carrer
Malabars.
Batukada, a càrrec de Valls Samba.
Passejada promocional dels i de les models de la Passarel·la La Cort.
12.00 h. Carrer de La Cort i Pati. Dansa
Flashmob, a càrrec de l'Escola de Dansa Adagi.
17.00 h. Carrer de la Cort. Twirling
Desfilada i demostració de Twirling, a càrrec del Club Twirling Valls.
19.00 h. Plaça de l'Oli. Castells
Actuació de la Colla Vella Xiquets de Valls i la Colla dels Xiquets de Tarragona.
20.00 h. Desfilada de Moda Primavera-Estiu Passarel·la La Cort

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada