divendres, 3 de maig de 2013

La Fira VN·bcn cobreix "totes les expectatives" amb més de 50 cellers i un mínim de 250 referències de vins ecològics, biodinàmics i naturalsA pocs dies per la Fira VN·bcn 2013 (Vinum Nature . Barcelona), que es farà el dilluns 13 de maig, l’esdeveniment “ha cobert totes les expectatives de convocatòria de cellers i col·laboracions professionals”, segons l’organització. La fira donarà cabuda a més de 50 cellers i un mínim de 250 referències de vins ecològics, biodinàmics i naturals, donant així presència a les 12 denominacions d’origen catalanes. “VN·bcn comptarà amb una alta participació i col·laboracions de grans noms del món del vi i de personatges de la cultura i gastronomia catalana”, s’afegeix des de l’organització. Els actes programats es desenvoluparan simultàniament en dos espais diferenciats dins de la mateix Cúpula las Arenas: l'escenari principal i la Sala Nature, ambdós amb capacitat per a més de 60 persones i, en el cas de l’escenari, obert visualment a tot el recinte i visitants de la fira.  Noms com els dels sumillers Meritxelll Falgueras, Xavier Ayala (president de l’Associació Catalana de Sommeliers), Sergi Figueras (Campió d’Espanya de Sumillers), els viticultors i enòlegs Jaume Gramona, Joan Rubió, Raül Bobet, Josep Maria Albet, Jaume Vallès, Josep Mitjans, Eudald Massana i Josep Queralt, el periodista Jose Luis Gallego o l’enòfil i expert en vins naturals Benoît Valée, passaran per aquest espais en diferents col·loquis, tastos i presentacions. Elisabet Carnicé conduirà els actes de la tarda on també es podrà gaudir, i sempre en clau vínica, de l'humor de Xuriguera i Feixedas, el teatre amb l’actor i director Jordi Oriol, els show-cookings dels cuiners Pep Nogué i Isma Prados, axí com de la música en directe de la Porta dels Somnis que presentaran en acústic el seu últim treball.
El programa de VN·bcn 2013 ja es pot consultar a la web oficial de la fira www.vnbcn.com, on es poden consultar els cellers participants i obtenir acreditacions professionals per a l'accés al matí. Les entrades anticipades de la fira oberta a tots els públics, amb degustació de vins i regal de copa Riedel, es poden obtenir de la web del Club Tr3sC (Venda anticipada). Amb la compra de la guia Vinum Nature a la mateixa fira s’obtindrà un descompte i devolució directe de 5€ en el preu de l’entrada.  VN·bcn 2013 s’uneix a la col·lecta de Catalunya Contra el Càncer de la AECC, amb l'organització d'un sopar benèfic que es realitzarà a l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, el diumenge 12 de maig a les 20:30, on s'espera l'assistència dels professionals del sector i alguns dels cellers participants. Un euro del preu de cada entrada a la fira es donarà en benefici d'aquesta mateixa causa, durant l'acte a la cloenda.
La Fira serà inaugurada pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep M. Pelegrí i Aixut: el director general de l'Invaci i conseller delegat de Prodeca, Jordi Bort Ferrando; el director d'Ecomundis Editorial, Pablo Chamorro; el director executiu de la Fira VN·bcn, Xavi Nolla, i per un representant de l'Àrea de Comerç i Consum de l'Ajuntament de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada