dimecres, 1 de maig de 2013

Bouquet d’A Pur Dolç, un vi que "no es pot comparar amb cap altre dolç de la DO Alella"



Bouquet d’Alella ha informat que acaba de treure al mercat un nou producte vinícola: el Bouquet d’A Pur Dolç. S’afirma des d’aquest celler que és “un vi d’un caràcter molt especial, que per elaboració i resultat no es pot comparar amb cap altre dolç de la Denominació d’Origen Alella”. Només s’han embotellat 200 ampolles. El Bouquet d’A Pur Dolç 2011 és fruit d’una partida de garnatxa blanca que es va deixar madurar al cep fins a la seva pansificació, el novembre de 2011, moment en què va ser collida a mà. Aquest tractament i el seu posterior treball de vinificació al celler, “l’han convertit en un vi molt diferent dels que es puguin degustar actualment a la regió”. “Un vi així no es pot repetir cada any. Esperar a collir el raïm al novembre és un risc molt gran, i només es pot fer si les condicions climatològiques t’hi acompanyen”, constata Toni Cerdà, propietari i enòleg de Bouquet d’Alella.
Des del celler s’afegeix que el vi dolç de Bouquet és de color àmbar, amb una llàgrima densa, i al nas desprèn aromes de figues, panses, fruits secs, melmelada d’albercoc, mel i torrats de la fusta. Al pas en boca entra dens, però no es fa pesat gràcies a la seva acidesa, i el postgust es fa llarg i agradable. És un producte “ideal per a postres com la xocolata, els fruits secs, els formatges blaus, i també com a entrant al costat d’un bon foie”, comenta Cerdà. El nou Bouquet d’A Pur Dolç 2011 es podrà adquirir en vinateries i botigues especialitzades de delicatessen del Baix Maresme, el Vallès i la ciutat de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada