dijous, 2 de maig del 2013

La DO Catalunya també 'surt a escena' aquest maig



Diferents vins de la Denominació d’Origen Catalunya maridaran l’agenda cultural i teatral dels pròxims dies a Barcelona i a d’altres indrets del país, en el marc de la campanya ‘La DO Catalunya surt a escena’ durant aquest mes de maig.

Avui dijous 2 de maig els assistents a l’estrena de l’obra ‘Llibertat!’ de Santiago Rusiñol i dirigida per Josep Maria Mestres a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya gaudiran d’un tast d’una selecció de vins de la DO Catalunya. Un cop finalitzada la representació teatral els diferents assistents podran tastar una mostra del l’ampli ventall de vins emparats en la DO Catalunya, de la mà d’una de les seves sumillers. També el dimecres 8 de maig, els assistents a l’estrena de l’obra Barcelona dirigida per Pere Riera a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya podran gaudir d’una copa de cortesia a càrrec de la DO Catalunya.
El dijous 16 de maig, a les set de la tarda, tindrà lloc la vuitena sessió del cicle ‘Tasta Catalunya al Lliure’, una cita mensual on els espectadors del Lliure gaudeixen d’un maridatge creatiu i suggerent al Foyer del Teatre Lliure, on tasten tres vins de la DO Catalunya maridats per l’actor i director teatral Jordi Oriol amb alguns fragments d’obres teatrals que potencien algunes de les seves característiques i expressions.  Arran de la bona acollida d’aquestes accions, la DO Catalunya porta aquestes activitats a d’altres emplaçaments: el dilluns 13 de maig a dos quarts de set de la tarda en el marc de la Fira VN-bcn de vins ecològics, naturals i biodinàmics a la Cúpula Las Arenas de Barcelona; i dijous 30 de maig en el marc de la Fira Reus Viu el Vi, als jardins de la Estació Enològica de la ciutat de Reus. Aquestes propostes formen part de la campanya ‘La DO Catalunya surt a escena’. Amb el missatge que “el vi és cultura”, es proposa tota una sèrie d’activitats de maridatges, que “permetran als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada