Dilluns passat el celler penedesenc 1+1=3 va presentar el seu nou Cava Especial Gran Reserva Brut Nature, a Cal Ruget de Vilobí. El fruit d’aquest cupatge, binomi de les varietats Xarel·lo, autòctona del Penedès per excel·lència, i de Pinot Noir, es presenta en una ampolla diferenciadora i amb una etiqueta en què 1+1=3 simbolitza la seva manera d’entendre la vinya, el celler i el vi. El celler 1+1=3 de Guardiola de Font-Rubí comercialitza els seus productes amb aquest nom des de l’any 2000, que "expressa la suma de diverses sinergies i el repte que es varen imposar de convertir el celler en quelcom més que dos". Us adjunto la fitxa del producte:
1+1= 3 CAVA BRUT NATURE ESPECIAL 2006 | |
cava | |
Brut Nature | |
VINYES | |
Xarel·lo: La Pedrera Pinot Noir: Mas Moió | |
NOTA DE TAST | |
Nas: Fines i agradables notes de criança (gelea reial) que es fonen en profundes i imaginatives notes florals (flor de taronger) ens aporten un sense fi de sensacions. Paladar: L’ autenticitat del Xarel·lo i la creativitat del Pinot Noir estan reflectits en boca per la fruita vermella (fruitetes del bosc) recordant les sensacions olfactives que ens porten a descobrir un cava creatiu, fresc i de singular post-gust. | |
MARIDATGE | |
Mariscs (només peces grans com el llamàntol a la planxa). Peix cru i marinat. Sopes de peix o marisc. Arròs mariner. Peixos blancs al forn (exemple: llenguado amb salsa holandesa, mero amb mousseline d’all). Aus de corral (pollastre, gall d’indi al forn,…) |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada