diumenge, 27 de novembre del 2011

Les tres prioritats d'Enoturisme Penedès


El president del Consell Comarcal bde l'Alt Penedès, Francesc Olivella, va explicitar dijous passat les tres prioritats "imprescindibles" que Enoturisme Penedès s'ha marcat per a l'any que ve. Res es diu de la necessitat imperiosa de sumar de forma decidida els altres consells comarcals del territori penedesenc o de la també necessitat de coordinar l'oferta enoturística- Sembla massa sovint que l'enoturisme del Penedès només sigui cosa de l'Alt Penedès. Ni tan sols el Baix Penedès figura a la proposta de subzona dibuixada pel nou president de la DO Penedès, Josep Maria Albet:


LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA MOSTRA EL SEU PLE SUPORT AMB L'ENOTURISME AL PENEDÈS
25/11/2011 –El dijous 24 de novembre s’ha dut a terme una reunió de treball entre el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Francesc Olivella, i Alberto Fernández Díaz, vicepresident de la Diputació de Barcelona, per tal d’assentar les bases de la col.laboració entre les dues entitats, per seguir incidint en el foment de l’enoturisme al nostre territori, per la importància que ja té actualment i pel potencial que pot presentar per la zona del Penedès.

En la roda de premsa que han ofert en finalitzar la reunió, Francesc Olivella, ha explicat els 3 projectes prioritaris que el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès té previstos per desenvolupar durant el 2012, i ha demanat públicament poder seguir comptant com fins ara amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona per tirar-los endavant. Projectes que ha qualificat d’imprescindibles per seguir creixent i millorant en l’àmbit enoturístic. En primer terme, s’ha presentat la necessitat de dur a terme un pla de mitjans de comunicació multicanal, i d’abast nacional, per poder donar difusió de l’oferta d’enoturismePENEDÈS als potencials turistes i visitants; pla que inclou: premsa escrita, ràdio, TV i mitjans digitals. Una altra de les propostes presentades ha estat la de la millora del lloc web actual enoturismepenedes.cat, per tal d’adaptar-hi noves funcionalitats i aplicacions actuals, entre les que ha destacat una plataforma de comercialització directa de les propostes d’enoturismePENEDÈS. El tercer projecte presentat ha estat el de la millora de la senyalització de les Rutes del Vi i el Cava; senyalització que indicarà des de tots els atractius patrimonials, paisatgístics,... fins als establiments turístics del Penedès.

En la seva intervenció, Alberto Fernández Díaz, ha manifestat la importància de seguir potenciant l’activitat turística del Penedès, que tot i ja ser important, encara té un gran recorregut, gràcies a valors com la singularitat o la identitat del territori. Alberto Fernández Díaz, ha explicat també la importància que tindrà el Km0 de l’enoturisme al Penedès, que durant l’any que bé es posarà en funcionament a l’edifici del Vinseum, i que s’ha fet realitat gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona. Ja per acabar el vicepresident de la Diputació, un cop presentats aquests 3 projectes, ha manifestat la seva voluntat de fer tots els possibles per tal de que la Diputació de Barcelona pugui col.laborar en l’execució dels mateixos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada