dimecres, 23 de novembre del 2011

Els vins del Penedès, a la Boqueria


El Penedès es promociona des de demà dijous i fins dissabte a Barcelona. Trobo un gran encert això de promocionar els vins penedesencs al cap i casal català.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la DO Penedès promocionen els vins del Penedès al mercat de la Boqueria

Els dies 24, 25 i 26 de novembre, el Servei de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i l’Associació Vinícola Catalana muntaran un estand al Mercat de la Boqueria, a Barcelona, per promocionar els vins de la DO Penedès.

L’estand forma part de la 5a Mostra de productes alimentaris del Berguedà organitzada per l’Ajuntament de Berga i el Consorci de Formació i d’Iniciatives Cercs-Berguedà. Com que el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i el Consorci Cercs-Berguedà participen en el projecte “Productes de la Terra” de la Diputació de Barcelona, i donat que el Berguedà no és una comarca que es caracteritzi per l’elaboració de vins, es complementa l’oferta gastronòmica de productes artesanals del Berguedà amb els vins penedesencs.

L’estand del Consell Comarcal oferirà més de 2.000 degustacions de diferents marques de vins blancs, negres i rosats del Penedès, atendrà les consultes dels visitants i informarà sobre les empreses elaboradores incloses dins la DO Penedès perquè els clients de la Boqueria puguin comprar les marques preferides.

El Servei de Promoció Econòmica i Comarcal considera un èxit aquesta actuació per la gran afluència de persones que visiten diàriament el mercat de la Boqueria i per l’interès demostrat pels vins del Penedès en edicions anteriors de la Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada