dimarts, 8 de novembre del 2011

Cinema entre bótes i tast gratuït, a Vilarnau


El festival Most del Penedès ha aixecat una gran interès. L'actiu celler Vilarnau d'Espiells ha anunciat avui quina és la seva contribució:

Vilarnau participa com a col·laborador en el primer FESTIVAL MOST de Cinema del Vi i el Cava del Penedès .
Cóm segurament ja sabeu,  la resposta ha sigut molt bona i el Festival ha quedat ben farcit ,  tant per la qualitat de les pel·lícules com per  el contingut  del programa.
S'ha donat també un reconeixement especial al sector del Enoturisme , que estem treballant dia  dia per poder donar un producte més variat, de qualitat i originalitat. Es per això que també ens hem implicat en una part logistica y de projecció d'alguns dels films.
Per aquest motiu , aquest proper DIVENDRES 11 projectarem  5 curtmetratges de gran qualitat a Caves Vilarnau .
Farem "cinema entre barriques" i us volem convidar a que ens acompanyeu a viure aquesta enoexperiència : gaudir de bon cinema temàtic sobre el vi i el cava,  dins una bodega nova, moderna i emblemàtica en el sector del Cava.
Ens agradaria podéssiu fer extensiva la invitació a tots els vostres seguidors, recordant que l'entrada es gratuïta i a la mitja part obsequiarem amb un tast dels nostres caves.  Cal fer reserva prèvia perquè el aforament es limitat.
El diumenge 13  novembre, aprofitant el dia Europeu del Enoturisme i com que som col.laboradors del Festival, aprofitarem i al finalitzar la visita projectarem també a la hora de fer el tast , algun dels curtmetratges de més èxits .
Maria Baró Ministral
Enoturisme Caves Vilarnau
Grup González Byass
Tf: 93.891.23.61
Web: www.vilarnau.es

1 comentari:

  1. M' agrada la idea i el nom de Most Festival... Desitjo que tingui una gran acollida per el públic en general. Així com també siguin molts els cellers que segueixin als pioners i actius cellers com Vilarnau. Crec que Actiu defineix bé l'esperit de la gent de Vilarnau. Espero que la Filmoteca no quedi curta i poguem celebrar moltes edicions.

    ResponElimina