dilluns, 14 novembre de 2011

Galls negres, amb plomes i sense, a El Gat Blau de Vilafranca


Olga Guasch, l'activa restauradora vilafranquina, ha organitzat un nou sopar temàtic per a les nou de la nit d'aquest proper diventres al seu restaurant, El Gat Blau. L'han batejat com el Sopar del Gall Negre. De fet, hi ha dos galls negres, un amb plomes que guisaran i un altre que surt del celler Ferré i Catasús de La Granada (Alt Penedès) i que han batejat com a Vi Negre Gall Negre. Aquest vi és una primícia. El sopar-maridatge també servirà per a degustar els 200 pollets de gall negre del Penedès que aquest restaurant de Vilafranca del Penedès va comprar el juny passat i que han engreixat per a l'Olga Guasch. Una part dels galls se serviran divendres i la resta es cuinaran per la Fira del Gall. Al sopar-maridatge (35 euros per persona) hi seran els productors dels galls i del vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada