He de reconèixer que fins a la segona no ha anat la vençuda. Després d'una primera decepció, el negre empordanès S'Alqueria de l'entusiasta Ivo Pagès i Pirlet (www.vinyaivo.wordpress.com) m'ha sacsejat. Centrat en les varietats garnatxa i carinyena i completat amb macabeu i petit verdot, he tingut ocasió de degustar aquest vi amb l'etiqueta dedicada a Cadaquès en companyia del propietari del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú Jose Gallego, i dels elaboradors penedesencs Irene Alemany i Laurent Corrio. És un vi hedonista. És elegant i ofereix una bona extracció de color i estructura però presenta una gran profunditat i una excepcional frescura. Tot plegat em porta a definir-lo com un vi rodó, sense puntes ni astringències. L'heu tastat? Què us sembla? En canvi, el seu jove vi Pirata, tot i la seva correcció, no ha aconseguit entrar a l'abordatge dins les meves preferències personals.
dilluns, 14 de febrer del 2011
S'Alqueria i l'entusiasme d'Ivo Pagès
He de reconèixer que fins a la segona no ha anat la vençuda. Després d'una primera decepció, el negre empordanès S'Alqueria de l'entusiasta Ivo Pagès i Pirlet (www.vinyaivo.wordpress.com) m'ha sacsejat. Centrat en les varietats garnatxa i carinyena i completat amb macabeu i petit verdot, he tingut ocasió de degustar aquest vi amb l'etiqueta dedicada a Cadaquès en companyia del propietari del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú Jose Gallego, i dels elaboradors penedesencs Irene Alemany i Laurent Corrio. És un vi hedonista. És elegant i ofereix una bona extracció de color i estructura però presenta una gran profunditat i una excepcional frescura. Tot plegat em porta a definir-lo com un vi rodó, sense puntes ni astringències. L'heu tastat? Què us sembla? En canvi, el seu jove vi Pirata, tot i la seva correcció, no ha aconseguit entrar a l'abordatge dins les meves preferències personals.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada