diumenge, 5 d’agost de 2012

Commemorativa malvasia dolça de Sitges



Amb motiu del centenari de l'edifici modermista de l'Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges,diumenge que ve, 12 d'agost, el seu celler centenari (tota una joia) presentarà un vi commemoratiu: Malvasia Dolça Edició Especial Centenari. També es presentaran les plaques commemoratives del centenari que s'han encarregat per a l'escumós de malvasia Monembasia (VEQPRD DO Penedès). L'acte es farà (a les onze cdel matí als jardins del Musu Romàntic-Casa Llopis de Sitges) amb la participació del president del Convivium del Garraf de l'associació ecogastronòmica Slow Food, Valentí Mongay; de l'escriptor Xavier Gimeno; del sumiller del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda Joan Lluís Gómez i de l'enòleg i copropietari del celler vendrellenc Jané Ventura Gerard Jané, on també treballen amb la varietat malvasia de Sitges. La commemoració es va iniciar la passada diada de Sant Joan i s'allargarà fins al 24 de juny del 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada