Amb motiu del centenari de l'edifici modermista de l'Hospital de Sant Joan Baptista de Sitges,diumenge que ve, 12 d'agost, el seu celler centenari (tota una joia) presentarà un vi commemoratiu: Malvasia Dolça Edició Especial Centenari. També es presentaran les plaques commemoratives del centenari que s'han encarregat per a l'escumós de malvasia Monembasia (VEQPRD DO Penedès). L'acte es farà (a les onze cdel matí als jardins del Musu Romàntic-Casa Llopis de Sitges) amb la participació del
president del Convivium del Garraf de l'associació ecogastronòmica Slow Food, Valentí Mongay; de l'escriptor Xavier Gimeno; del sumiller del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda Joan Lluís Gómez i de l'enòleg i copropietari del celler vendrellenc Jané Ventura Gerard Jané, on també treballen amb la varietat malvasia de Sitges. La commemoració es va iniciar la passada diada de Sant Joan i s'allargarà fins al 24 de juny del 2013.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada