dijous, 9 d’agost de 2012

Nit de tapes i música obre demà 'Les nits al Castell' de Falset
A les set de la tarda de demà divendres 10 d'agost, reobrirà el museu del Castell del Vi en horari nocturn i en jornada de portes obertes fins a les 00h. La reobertura del museu, després de les obres realitzades a l'interior per adaptar l'espai a la normativa de seguretat, coincidirà amb la primera de "Les nits al Castell", un cicle de propostes culturals per als divendres d'agost i setembre a la nit, per tal que els visitants puguin combinar l'entrada al museu i la descoberta de la cultura del vi amb altres activitats de la mateixa temàtica, passant per la literatura, el tast o l'observació astronòmica. La primera d'aquestes activitats està programada per demà, a les 21h, i és la Nit de tapes i música que han organitzat a la plaça del Castell un grup de restauradors de Falset amb la col·laboració de 4 cellers: la Cooperativa Falset Marçà, Capafons-Ossó, Mas Martinet i Venus La Universal.  l museu del Castell del Vi obrirà a partir d'ara els dilluns, dimarts, dissabtes i diumenges en horari de matí i tarda, i els divendres a la nit d'agost i setembre. Romandrà tancat els dimecres i els dijous. La programació de "Les nits al Castell" es donarà a conèixer properament així com el pla de dinamització de l'equipament que el dotarà d'actes al llarg de tot l'any. També s'han activat de nou les promocions 2x1 i l'entrada combinada amb el Museu d'Història de Catalunya-La Cartoixa d'Escaladei.
Els establiments restauradors impulsors de la primera Nit de tapes i música al Castell del Vi de Falset han venut ja més de 250 entrades per a l’activitat enogastronòmica que tindrà lloc demà divendres, 10 d’agost, a partir de les 21h a la plaça del Castell. Les entrades estan pràcticament exhaurides. El tiquet té un cost de 20 euros i inclou la degustació de 7 tapes i 2 copes de vi. No obstant, la plaça del Castell estarà oberta també a tothom qui vulgui escoltar música en directe i degustar una copa de vi o un beure ja que hi haurà servei de bar fins a les 3 de la matinada.  L’activitat s’ha organitzat coincidint amb la reobertura del museu del Castell del Vi que demà es podrà visitar en jornada de portes obertes des de les 19h a les 00h. La Nit de tapes i música és la primera activitat del cicle “Les nits al Castell” que organitza la Fundació Castell del Vi.


Els establiments restauradors impulsors de la primera Nit de tapes i música al Castell del Vi de Falset han venut ja més de 250 entrades per a l’activitat enogastronòmica que tindrà lloc demà divendres, 10 d’agost, a partir de les 21h a la plaça del Castell. Les entrades estan pràcticament exhaurides. El tiquet té un cost de 20 euros i inclou la degustació de 7 tapes i 2 copes de vi. No obstant, la plaça del Castell estarà oberta també a tothom qui vulgui escoltar música en directe i degustar una copa de vi o un beure ja que hi haurà servei de bar fins a les 3 de la matinada.  L’activitat s’ha organitzat coincidint amb la reobertura del museu del Castell del Vi que demà es podrà visitar en jornada de portes obertes des de les 19h a les 00h. La Nit de tapes i música és la primera activitat del cicle “Les nits al Castell” que organitza la Fundació Castell del Vi.  Té l’objectiu de promoure activitats durant les nits d’estiu a la capital del Priorat, posar en valor els actius gastronòmics i vitivinícoles de Falset i el seu patrimoni cultural, com és el Castell del Vi. L’esdeveniment compta amb el suport de l’Associació de Comerciants de Falset i l’Ajuntament. En total són set els establiments de Falset que participen activament en la iniciativa que consistirà en un sopar a base de tapes elaborades pels diferents restauradors i establiments col·laboradors. L’activitat començarà a les 21h del divendres 10 d’agost i el preu del tiquet és de 20 euros per persona, amb el qual es podran degustar 7 tapes i 2 copes de vi de 4 cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat, tot escoltant música en directe.

Les tapes són:

- Espai de Tapa: Blinis amb salmó marinat.
- Llesqueria la Font Vella. Flauta amb bacallà, enciam i salsa de romesco.
- Hotel-Hostal Sport: Magdalenes d’olives negres.
- El Cairat: Trufes salades de paté amb pa de romer i reducció de vi.
- Quinoa: Hamburguesa de porc ibèric, parmesà, rúcula i ceba caramelitzada.
- Pastisseria Santa Càndia: Tartaletes variades (fruita, xocolata…)
- Geladeria de Falset: Gelats artesans.
- Cafeteria Àgora: Servei de bar.

Els cellers participants a la nit de tapes i música tenen la seva seu social al municipi del
Falset i s’han adherit a la iniciativa:

- Mas Martinet
- Capafons-Ossó
- Cooperativa Falset Marçà
- Venus La Universal 

L'actualitat del Castell del Vi es pot seguir ja a través de les xarxes socials: www.facebook.com/castelldelvi i www.twitter.com/castelldelvi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada