El celler penedesenc Eudald Massana Noya (Finca El Masset de Sant Pau d'Ordal) organitza pel diumenge 9 de setembre un tast de raïm durant la verema,
“per conèixer les sensacions que dóna la terra amb els fruits i per
descobrir les varietats i les diferents maduracions: macabeu, xarel·lo,
parellada, merlot i cabernet sauvignon, entre altres”. En aquesta
activitat, que s'iniciarà a les vuit del matí, també s’explicaran els
fonaments de l'agricultura ecològica i la biodinàmica. L'Eudald Massana i
l'enòleg del celler, Josep Maria Vernet, acompanyaran els participants
en aquesta experiència aportant els coneixements tècnics i vivencials.
L’activitat comença a les 8 del matí amb una caminada per les vinyes
tastant les diferents varietats directament del cep, després es descansa
tot fent un esmorzar a la masia acompanyat de vins i caves de la finca,
per després visitar el celler. Cal portar calçat còmode per caminar per
les vinyes i un barret per si fa massa sol. L'activitat s'allargarà
fins a dos quarts d'una. Cal fer reserva anticipada fins el dimecres 5
de setembre: Tel.938994124 o bé a través del correu
bodega@massananoya.com. S'ofereix per a un màxim 20 persones i el preu
és: de 25 euros/persona adulta, nens fins a 6 anys gratuït, de 7 a 17
anys 17 euros/persona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada