divendres, 1 d’octubre del 2010

Informació per a navegants

Finalment aquest blog, que a diferència d'altres no es va fer servir de mètodes no autoritzats per aconseguir vots, no s'ha guanyat les preferències del jurat dels Premis Blocs Catalunya. No obstant això, aquests guardons m'han permès arribar a una gran quantitat de nous lectors, per la qual cosa em sento més que satisfet. Aprofito per a tornar a agrair tots els que em vau voler donar el vostre suport i felicito els guanyadors d'aquesta tercera edició dels Premis Blocs.

GUANYADORS DE LA 3ª EDICIÓ DELS PREMIS BLOCS

STIC.CAT ha lliurat aquest divendres 1 d'octubre els guardons als 10 premiats en la tercera edició dels Premis Blocs Catalunya. El Tecnocampus Mataró-Maresme ha estat l'escenari de l'acte, presentat pel periodista Martí Gironell. Els guanyadors, segons la decisió final del jurat, són:

Blocs de política: La primera esmena

Blocs personals: Som la llet

Blocs de literatura: L'illa dels llibres

Blocs de gastronomia: La cuina vermella

Format audiovisual: El racó dels meus somnis

Blocs d'esports: Blaugranes en cadires de rodes

Blocs d'educació: El vaixell d'Odisseu

Blocs de tecnologia: Espai Internet

Blocs de cultura: Lo Cantich

Blocs corporatius: Taradell bloc

Juntament amb els blocs premiats, STIC.CAT ha concedit el premis especial STIC a tres iniciatives vinculades a twitter i que al llarg d'aquest any han posat de manifest el relleu i la utilitat d'aquest canal. Són l'etiqueta #neucat, proposada per Miquel Pellicer durant la nevada del 8 de març, el projecte d'informació ciutadana sobre la xarxa de Rodalies, Rodalia.info, i el programa Vist i no vist, de Valentí Sanjuan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada