divendres, 8 d’octubre del 2010

Interessant màster

L’ASSOCIACIÓ VINÍCOLA CATALANA i INSTITUT DEL CAVA anuncien l’inici de la 8ª edició a Catalunya del Màster de Viticultura, Enologia i Màrqueting del Vi


NOTA DE PREMSA.- 8 d’octubre de 2010

El màster promogut per l’Associació Vinícola Catalana i Institut del Cava i implantat per Torras & Asociados, s’iniciarà el 19 de novembre de 2010 a l’Escola d’Enologia i Viticultura Mercè Rosell d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia).

Està dirigit especialment a enginyers agrònoms, ITA, gerents, tècnics i comercials de cellers, enòlegs, explotacions vitícoles, restauradors, sumillers i futurs tècnics que desitgin obtenir una visió més universalitzada del sector i posar-se al dia de les tendències més avançades.

Entre els seus objectius es troben ampliar l’horitzó de coneixements dels participants, millorant la seva capacitat d’anàlisi a partir de situacions reals, així com la seva capacitat de síntesi, diagnosi de problemes i la formació de soluciones eficaces i la seva implantació.

El curs té una durada de 180 hores distribuïdes en 15 seminaris monogràfics de 12 hores cadascun i compta amb un quadre de professors de reconegut prestigi professional.

Mostra d’aquest afany en adaptar-se als nous temps i ser una eina pels professionals del sector per afrontar els nous reptes amb els que es troben dia a dia, és l’adaptació, any rere any del temari. Per aquest motiu enguany s’ha introduït un petit mòdul de 6 hores dedicat a l’Enoturisme. Aquest mòdul serà impartit per Damià Serrano llicenciat en geografia i màster en direcció d’empreses i institucions publiques.

Cal destacar també que aquest any, al Penedès, es celebrarà l’edició nº100 d’aquest curs que s’imparteix a tot el territori espanyol.


Per informació i presentació de sol·licituds:
ASSOCIACIÓ VINÍCOLA CATALANA
Tel. 93 890 13 95
info@avinicolacatalana.com



8ª EDICIÓ MASTER EN VITICULTURA, ENOLOGIA I MARQUETING DEL VI

Inici del curs: 19 de novembre de 2010
Inscripcions: fins el 29 d’octubre de 2010


Lloc de celebració: Escola de Viticultura i Enologia “Mercè Rossell i Domènech” (Espiells – Sant Sadurní d’Anoia)

Drets de matrícula: El cost del Màster és de 3.380,36 euros. La UNESCO i la UE bequen cada participant amb 1.285,36 Euros, de forma que la quota d’inscripció per participant és de 2.095 Euros.

El curs té una duració de 180 hores distribuïdes en 15 seminaris monogràfics de 12 hores de duració. Es celebraran els divendres de 16.00h a 22.00h i els dissabtes de 09.00h a 15.00h segons calendari que es lliurarà en la primera sessió.

Veieu el temari complert al següent link:

http://www.interceller.com/uvipe/associats/TRIPTIC_MASTER_2010.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada