diumenge, 3 d’octubre del 2010

Cavatast amb absències, novetats i les crítiques d'Agustí Torelló Sibill


El Cavatast torna aquest cap de setmana a Sant Sadurní d'Anoia amb destacades absències, amb novetats i amb unes crítiques d'Agustí Torelló Sibill contra aquest esdeveniment que han aixecat certa polseguera. No hi seran enguany ni Agustí Torelló Mata, ni Recaredo, ni Gramona, ni Oriol Rossell, ni Nadal, ni Giró Ribot, ni Mas Tinell, ni Rovellats, ni Castell de Sant Antoni, ni A. Vilamajó, ni Can Ràfols dels Caus, ni Albet i Noya, ni Jané Ventura, ni Blancher, ni Pinord, ni Marquès de Gelida, ni Mestres, ni Joan Sardà, ni Bohigas, ni Parxet, ni Parató, ni Pere Ventura, ni Rimarts, ni Xamfrà, ni Emendis, ni Castellroig, ni Ferret, ni Berral i Miró... Hi ha un total de 29 estands de cavistes i algunes novetats, com ara un tast dirigit per la sumiller Meritxell Falgureras i un servidor. Serà a les cinc de la tarda de diumenge a la vela del Cavatat. S'anuncia com a UN DUET DE CAVA AMB MOLT DE SO: Buscarem una selecció de caves per a un tast comentat i compartit amb una experta en bombolles i un dels millors crítics de vins: un duet. Amenitzat amb la flauta travessera de la Gemma i el violoncel de la Marina.

Des de l'organització s'afirma que "estem preparant una nova mostra plena d’activitats entorn al cava i la gastronomia que us permetrà degustar alguns dels millors productes de la nostra terra, descobrir-ne els secrets de l’elaboració, conèixer en persona els experts elaboradors i la vila de Sant Sadurní d’Anoia, els seus racons, els seus comerços, la seva gent... "


Tots les novetats i el programa d'actes les trobareu a http://www.cavatast.cat/

3 comentaris:

  1. Han explicat les empreses que cites el perquè de la seva absència? La veritat és que no sé què ha criticat l'Agustinet... podries explicar-ho o dir-me on ho puc llegir? Gràcies!

    ResponElimina
  2. L'Agustinet ha criticat amb vehemència el Cavatast pel seu model desencertat, obviant que la seva empresa familiar hi ha participat en no poques edicions.

    ResponElimina
  3. Ahhhh... ara resulta que el model és desencertat.... com bé dius eren uns asidus... volien un satnd més gran que la resta? I els altres que? Senzillament que la crisi no perdona o també han donat l'excusa del format?

    ResponElimina