dimecres, 27 d’octubre del 2010

Garnatxes cooperatives a Girona


Degustació de garnatxes de cellers cooperatius a Girona

La FCAC convoca un tast del vi dolç i presenta les marques “Sinols”, “Espolla Gran Reserva” i “Garriguella roja”, de la DO Empordà

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) organitza un tast de garnatxes de cellers cooperatius demà 28 d’octubre, a les 12 h, a Girona. L’acció, que s’emmarca en la 49a Fira de Mostres, està oberta a tots els visitants del certamen i es farà al Palau de Fires - estand de Prodeca, en col·laboració amb aquesta entitat.

El president de la FCAC, Josep Pere Colat, explica que “volem apropar al consumidor gironí l’excel·lent qualitat del vi dolç que elaboren les cooperatives de l’Alt Empordà, perquè les tasti i pugui valorar-ne el seus atributs. També treballem per crear consciència sobre la necessitat d’involucrar-nos en un consum responsable que, en el nostre àmbit, assimilem a productes catalans i cooperatius”.

En el tast de demà, es presentaran les garnatxes “Sinols”, que elabora la cooperativa Empordàlia; “Espolla Gran Reserva”, del Celler Cooperatiu d’Espolla; i “Garriguella Roja”, de la cooperativa Agrícola de Garriguella. Aquests tres vins dolços estan reconeguts per la Denominació d’Origen Empordà, i es poden adquirir a diferents punts de venda de les comarques gironines, com s’indica en les notes de tast.

Les tres cooperatives empordaneses també elaboren i comercialitzen, amb marques pròpies, vi de taula i oli d’oliva verge extra d’aquesta comarca.

Més informació

Acte: Tast de garnatxes de cellers cooperatius

Data: Dijous, 28 d’octubre

Hora: 12 h

Lloc: Palau de Fires de GIRONA - Estand de PRODECA (Generalitat de Catalunya)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada