Un divendres al mes
la botiga especialitzada Cal Feru de Sant Sadurní d’Anoia es transforma en taverna.
De les set de la tarda i fins a les deu de la nit es poden degustar vins a
copes acompanyats per propostes gastronòmiques. Cada sessió té una temàtica
diferent. Coincidint amb el Maig Gastronòmic de Sant Sadurní, n’han preparat, conjuntament
amb Cansaladeria Cal Miqueló i Carafí Pastissers, una nova sessió per demà
divendres, 17 de maig. Aquest dia la taverna de Cal Feru estarà dedicada a la primavera. Tindran una especial rellevància els productes de Cal Miqueló i Carafí
Pastissers, inspirats en la primavera i creats especialment per l’ocasió. Seran
maridats amb vins aromàtics i florals seleccionats per Cal Feru.
Per fer
les degustacions s'haurà d'adquirir uns tiquets (10 €/5 tiquets). No es tornarà
l'import dels tiquets no consumits, però es podran utilitzar a les properes
sessions taverna. La sessió taverna es
realitza a la nova sala d'eno·temptacions, al primer pis de Cal Feru, on aquell
dia s'ambienta perquè sigui “una veritable taverna”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada