dimecres, 22 de maig del 2013

Chick Corea, 41 cellers i 23 sessions de tast i maridatge, al Vijazz Penedès



Avui s’ha presentat a Barcelona la 7ª edició del Vijazz Penedès. Un dels plats forts de l’edició d’enguany serà l’actuació a la capital de l’Alt Penedès de Chick Corea. Guanyador de 20 premis Grammy, el gran pianista i compositor Chick Corea, actuarà a Vilafranca del Penedès el diumenge dia 7 de juliol, en el marc de la plaça Jaume I. Es tracta d’un dels músics de jazz més importants de les darreres 4 dècades, que aterrarà a Catalunya amb la seva nova banda The Vigil. El programa de divendres comptarà amb les actuacions del trio escandinau/britànic Phronesis, i d’Eliane Elias Quartet, l’artista brasilera, afincada a Nova York, que portarà a Vilafranca el seu darrer disc 'Thought about you: a tribute to Chet Baker'. El programa d’actuacions de l’escenari principal es completarà amb les actuacions dissabte del trio Medeski, Martin & Wood, que amb el seu jazz alternatiu, són un autèntic fenomen de masses als Estats Units i de John Pizzarelli, cantant i guitarrista i un dels principals representants del neotradicionalisme jazzísitic, que actuarà com a John Pizzarelli Quartet.
La fira de vins i caves Vijazz Penedès, tornarà ha tornat a completar tots els espais disponibles, i com ja és habitual comptarà també amb un espai on poder degustar la gastronomia del Penedès en petit format. Els cellers expositors d’aquesta edició en són 41: 1+1=3, Albet i Noya, Avgvstvs Fòrvm, Bodegues Sumarroca, Can Descregut, Can Feixes-Huguet, Can Ràfols dels Caus, Can Suriol, Castell d’Or, Castellroig, Caves Bolet, Caves Planas-Albareda, Celler Credo, Emendis, Eudald Massana Noya, Ferré i Catasús, Jaume Llopart Alemany, Jean Leon, Joan Sardà, Llopart, Loxarel, Marrugat, Mas Bertran, Mas Rodó, Mas Tinell, Mascaró, Masia Torreblanca, Miguel Torres, Miquel Pons-Caves, Mont Marçal, Nadal, Oriol Rossell, Parató, Pardas, Parés Baltà, Pinord, Rexach Baqués, Segura Viudas, Torelló, Vallformosa i Vega de Ribes.
Els altres atractius dintre del programa de l’esdeveniment són els que fan referència a les activitats paral·leles al voltant del vi, que es duen a terme durant tota la setmana del Vijazz Penedès. Aquestes començaran el dilluns dia 1 de juliol, amb el tradicional tast magistral, que en aquesta ocasió serà dirigit pel sumiller Joan Lluís Gómez; el dimarts serà el torn d’una jornada dedicada a la Cuina del Vi, i completaran les activitats durant la setmana el ja tradicional enoclàssic i jornades dedicades a agricultura i a l’emprenedoria. Les activitats paral·leles arribaran el seu punt àlgid el cap de setmana, on juntament a les activitats enoturístiques de divendres i dissabte matí, hi ha programades 23 sessions de tast i maridatge en les 3 sales habilitades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada