divendres, 17 de maig del 2013

Mig miler de corredors a la primera Enocursa Torres

Bodegas Torres va organitzar a les seves instal·lacions de Pacs del Penedès el matí del passat 1 de maig la primera edició de l’Enocursa Torres, un esdeveniment que apostava per oferir una experiència diferenciadora a través d’un maridatge de vins Torres amb el paisatge del Penedès i el running.  Els 500 corredors van poder escollir entre un circuit de 7 quilòmetres o un de més llarg, de 14, tots dos envoltats de vinyes i amb el lleu obstacle d’una riera que, abundant a conseqüència de les fortes pluges dels dies anteriors, creuava el camí. Una gran part del públic es va concentrar a la meta per aclamar l’arribada dels atletes i només van caldre 23 minuts i 44 segons perquè el primer classificat del circuit curt fos rebut entre aplaudiments. Sens dubte, afirma Torres, “el dia convidava a gaudir una estona del sol a l’aire lliure i els corredors van agrair tant el bon temps com els esforços de la organització i dels col·laboradors voluntaris per aconseguir que la cursa fos tot un èxit i un precedent per l’any vinent”.