dimarts, 21 de maig del 2013

Marià Casas, Roger Soler i José Antonio Valls, primers guanyadors del Concurs Raimat de Joves Talents de la Gastronomia



Quinze joves cuinant simultàniament sota la mirada examinadora del xef del millor restaurant del món. Això és, en poques paraules, el que  avui ha succeït en la final del Primer Concurs Raimat de Joves Talents de la Gastronomia, que s’ha celebrat en l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. Raimat ha lliurat avui els premis del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia, organitzat en col·laboració amb tres importants escoles d’hostaleria de Catalunya, Institut Escola d’Hostaleria de Girona, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida i L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, i que el seu objectiu és donar suport el talent de les joves promeses del panorama gastronòmic català. Després de 8 mesos de competició, un jurat, presidit per Joan Roca, xef del Celler de Can Roca (tres estrelles Michelín i triat el millor restaurant del món) i format per periodistes gastronòmics i pel enòleg del celler, han avaluat al llarg de tot el dia a aquestes joves promeses i les seves propostes gastronòmiques, atenent a criteris com sabor, presentació, aroma o originalitat.
Al final tres s’han alçat amb el premi: Marià Casas de l'escola de Girona, s’ha fet mereixedor del premi després de preparar Caneló de verdures i bolets amb Parmentier. Roger Soler, de l'escola de Lleida, ha elaborat Bacallà amb caramel de vi i codonyat, una recepta que li ha valgut l’aprovació del jurat i, finalment, José Antonio Valls, de la de Barcelona, ha obtingut el premi gràcies a la seva recepta Llom de porc farcit de formatge de cabra, orellanes i fruits secs amb salsa de pebres i puré de patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada