Quinze joves cuinant
simultàniament sota la mirada examinadora del xef del millor restaurant del
món. Això és, en poques paraules, el que avui ha succeït en la final del
Primer Concurs Raimat de Joves Talents de la Gastronomia, que s’ha celebrat en
l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona. Raimat ha lliurat avui els premis
del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia, organitzat
en col·laboració amb tres importants escoles d’hostaleria de Catalunya,
Institut Escola d’Hostaleria de Girona, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de
Lleida i L’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona, i que el seu objectiu és
donar suport el talent de les joves promeses del panorama gastronòmic català.
Després de 8 mesos de competició, un jurat, presidit per Joan Roca, xef del
Celler de Can Roca (tres estrelles Michelín i triat el millor restaurant del
món) i format per periodistes gastronòmics i pel enòleg del celler, han avaluat
al llarg de tot el dia a aquestes joves promeses i les seves propostes gastronòmiques,
atenent a criteris com sabor, presentació, aroma o originalitat.
Al final tres s’han alçat amb el
premi: Marià Casas de l'escola de Girona, s’ha fet mereixedor del premi després
de preparar Caneló de verdures i bolets amb Parmentier. Roger Soler, de
l'escola de Lleida, ha elaborat Bacallà amb caramel de vi i codonyat, una
recepta que li ha valgut l’aprovació del jurat i, finalment, José Antonio
Valls, de la de Barcelona, ha obtingut el premi gràcies a la seva recepta Llom
de porc farcit de formatge de cabra, orellanes i fruits secs amb salsa de
pebres i puré de patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada