Vila Viniteca (Agullers,
7. Barcelona ) ofereix el 24 de maig, de 21.00 a 23.00 h., una ràpida
introducció al món del pernil ibèric que dirigirà Jordi Caballé. S’afirma que s’hi
trobaran “els millors elaboradors i els seus millors pernils”, i s’afegeix que és
“una oportunitat per conèixer i degustar un dels millors productes de la
gastronomia mundial, així com les tècniques de tall i conservació del mateix”.
S'acompanyarà la degustació amb pans del forn Vilamala i una selecció de vins i
Jerez. Es tastaran els pernils Sierra de Sevilla (Sierra Norte de Sevilla), La
Valla (DO Serranía de Huelva), Calvo (DO Valle de los Pedroches - Córdoba),
Julián Martin (DO Guijuelo - Salamanca), Maldonado (DO Dehesa de Extremadura),
Sánchez Romero Carvajal «5 J» (Huelva) i Joselito Gran Reserva 2006 (Salamanca).
Es maridaran amb els vins Belondrade 2010 (DO Rueda), Abadia Retuerta Selecció
Especial 2009 (V.T. Castella i Lleó), Rovellats Col·lecció (DO Cava) i La Bota
de Manzanilla Navazos (Nº32) (DO Manzanilla - Sanlúcar de Barrameda). S’ofereix
per 99€. (Socis de «El Club» 89€).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada