dimecres, 8 de maig de 2013

Que només el vi blanc marida amb el peix?


Que només el vi blanc marida amb el peix? El Velódromo barceloní vol desmuntar aquest mite en “un nou concepte gastronòmic mai vist a Barcelona” que es farà en el marc d’un sopar a partir de dos quarts de deu de la nit del dimecres 15 de maig. Els plats del Bar Velódromo (Carrer Muntaner, 213 ) i els vins del Bar à Vins de la Fàbrica Moritz s’uneixen en “una nit única” cada mes per tastar, en un mateix sopar, vins de diferents regions i cellers i “desmitificar conceptes sobre el maridatge”, de la mà del sumiller del Bar à Vins, Xavier Ayala. Aquest mes: Introducció al món del maridatge. L’acte es fa a l’espai reservat de l’altell del Bar Velódromo.El  Menú Maridatge Velodromo del 15 de maig serà: bikini bolonyesa + Epidor; Salmorejo cordovès amb llagostins i Marcel La Pierre’12 AOC Beaujolais Noveau; steak tartar amb Oloroso Villapanés DO Jerez; tonyina amb fons de tomàquet casse amb Quibia’11 VT Mallorca; Rostit de pollastre de pagès de Festa Major amb Capellania’ 07 DO Rioja i coulant de xocolata amb gelat de maduixa amb MR’09 de Telmo Rodriguez DO Malaga. L’àpat maridat s’ofereix per 45€ per persona. Hi ha 20 places disponibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada