Que només el vi blanc marida amb
el peix? El Velódromo barceloní vol desmuntar aquest mite en “un nou concepte
gastronòmic mai vist a Barcelona” que es farà en el marc d’un sopar a partir
de dos quarts de deu de la nit del dimecres 15 de maig. Els plats del Bar Velódromo (Carrer Muntaner, 213 ) i els vins del Bar à Vins
de la Fàbrica Moritz s’uneixen en “una nit única” cada mes per tastar, en un
mateix sopar, vins de diferents regions i cellers i “desmitificar conceptes
sobre el maridatge”, de la mà del sumiller del Bar à Vins, Xavier Ayala. Aquest
mes: Introducció al món del maridatge.
L’acte es fa a l’espai reservat de l’altell del Bar Velódromo.El Menú Maridatge Velodromo del 15 de maig
serà: bikini bolonyesa + Epidor; Salmorejo cordovès amb llagostins i Marcel La
Pierre’12 AOC Beaujolais Noveau; steak tartar amb Oloroso Villapanés DO
Jerez; tonyina amb fons de tomàquet casse amb Quibia’11 VT Mallorca; Rostit
de pollastre de pagès de Festa Major amb Capellania’ 07 DO Rioja i coulant de
xocolata amb gelat de maduixa amb MR’09 de Telmo Rodriguez DO Malaga. L’àpat
maridat s’ofereix per 45€ per persona. Hi ha 20 places disponibles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada