Nascuts “del respecte cap la
terra que ens envolta, dels nostres ceps, de la nostra cultura enològica”, ahir
es van presentar a Barcelona els vins Espantaocells (DO Penedès). Han estat elaborats per
Mont Marçal, que els defineix com a “diferents per la seva innovadora
presentació reutilitzable i pels vins que conté, elegants, frescos i subtils”.
Procedents de vells ceps situats a la zona de Font-Rubí del Penedès, els vins
Espantaocells són “especials des del seu origen”. Les varietats ull de llebre i
syrah conreuades en aquestes terres han aportat al vi negre semi-criança “un
tast saborós i persistent”, mentre que el vi blanc ha estat “capaç de crear, a
partir de la varietat xarel·lo, un univers de notes harmonioses i equilibrades”.
El resultat és “una gamma de vins típics de la nostra terra, frescos i molt
elegants, idonis per a qualsevol ocasió”.
Es presenten en ampolla de vidre
transparent de litre (com les de gasosa) amb tap de porcellana, reutilitzable a la llar i “sorprenent a
qualsevol tipus de trobada o reunió, ja que ofereix l’opció de transportar
fàcilment l’ampolla en el cas de que el vi no s’hagi acabat”. La imatge és del tot desenfadada. Inclou a més una targeta
amb un escrit “on es pot anotar amb qui, quan i per quin motiu s’ha compartit
el vi”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada