dimecres, 8 de maig del 2013

Gyrokinesi enmig de les vinyes de Nadal


Nadal organitza el proper dissabte 18 de maig una sessió pràctica de gyrokinesi enmig de les vinyes de la mà del centre d’esport i salut L’Estudi de Vilafranca del Penedès. La gyrokinesi és un mètode d’exercicis rítmics inspirats en els moviments fonamentals del ioga, el tai-txí, la dansa, la gimnàstica i la natació desenvolupat pel professor romanès Juliu Horvarth a final dels anys setanta. Segons Nadal, “proporciona equilibri i benestar físic i mental i és una disciplina indicada per a l’estimulació de l’activitat cardiovascular, la millora de la circulació, la prevenció de l’estrès, la relaxació del cos i la millora de la coordinació i la flexibilitat”.
            La classe, que es durà a terme enmig de les vinyes de la finca Nadal de la Boadella de Torrelavit, començarà amb tècniques de respiració i automassatge per despertat els sentits, i a continuació els participants realitzaran una sèrie d’exercicis asseguts en un tamboret per mobilitzar la columna a través dels set moviments naturals (petites seqüències rítmiques, arcs, corbes, espirals, ondulacions...) El preu de la sessió és de 10€ per persona i cal confirmar l’assistència abans del dijous 16 de maig trucant al 607.831.771 o a través del correu electrònic amics@nadal.com (Sílvia Velencoso).
            La sessió de gyrokenesi, organitzada amb la col·laboració del centre L’Estudi de Vilafranca, forma part de l’àmplia oferta d’activitats que organitza anualment Amics de Caves Nadal. Una tarda d’astronomia, un curs exprés per aprendre a fer paelles, una sessió per conèixer curiositats del món del vi i el cava o un altre curs per aprendre a fer confitures i melmelades de diferents varietats de raïm són algunes de les activitats incloses en el programa d’aquest any. La propera cita serà la mostra de Tastos i Maridatges que se celebrarà els propers dies 1 de juny (particulars) i 3 de juny (professionals) en què hi participen una vintena de marques que volen donar a conèixer els seus productes gourmet i de proximitat maridant-los amb els vins i caves Nadal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada