Després d’homenatjar
el porc amb tots els honors, Aborígens (http://www.aborigensbarcelona.com)
reprèn les Sortides de Temporada 2013 en plena primavera per deixar enrere la
reconfortant cuina del Berguedà i endinsar-se en els dominis gastronòmics del
Penedès a través del xef Oriol Llavina. Aquest jove cuiner dibuixarà un
itinerari pels racons més suggerents de la seva comarca. El xef del Cigró d’Or
(www.elcigrodor.com) descobrirà tres
dels cellers “que estan modelant el futur d’una de les regions vinícoles més
consolidades de Catalunya”. Segons els organitzadors, la jornada es resumeix de
la següent manera: “l’Oriol cuinant de manera itinerant, un contundent esmorzar
de forquilla, un passeig per les vinyes, tastos de vins singulars, un dinar al restaurant
El Cigró d’Or i, en definitiva, tot un dia per gaudir del vi de manera distesa”.
La jornada es farà el dissabte 8 de juny, de dos quarts de deu del matí a sis de la tarda. S'ofereixen 20 places per 75 euros per persona (25 euros els nens). També s'ofereix un servei addicional de transport des de Barcelona (20 €/persona).
Així es defineixen els tres cellers protagonistes de la jornada enogastronòmica:
www.cellerpardas.com
Alemany i Corrio: Al Sot Lefriec li debem no poques nits memorables però quan realment vam rendir-nos als encants dels vins d’aquest celler singular fou el dia que vam sentir el Laurent rient-se sense embuts dels seus vins en proves. Només d’algú que és capaç de concebre el vi amb tanta franquesa i parlar-ne amb tanta naturalitat poden néixer uns vins tan personals. I els del Laurent i la Irene, a més, són espectaculars.
Mas Candí: La sensualiat del Quatre Xarel·los va portar-nos a descobrir un celler que ha sabut convertir la millor tradició vinícola del Penedès en una atractiva proposta de futur. I és que en aquest projecte convergeixen l’arrelament a la pròpia terra, la devoció pel paisatge, la sensiblitat per la vinya i el crit entusiasta d’una pagesia inconformista.
www.mascandi.com
Què s’hi inclou?
- Visita al celler Pardas
- Esmorzar de forquilla preparat per l’Oriol Llavina en un foc a terra
- Tast de vins de Pardas
- Visita al celler d’Alemany i Corrió, i tast dels seus millors vins
- Dinar a El Cigró d’Or amb un menú degustació creat per a l’ocasió i format per l’aperitiu, 2 entrants, 1 carn, 1 peix i postres
- Durant l’àpat, tast guiat amb els vins i la gent de Mas Candí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada