divendres, 10 de maig del 2013

L'Ètim Grenache 2008, a la preestrena avui de la pel·lícula 'Fill de Caín'


La Cooperativa Falset Marçà participarà a la preestrena de la pel·lícula del cineasta tarragoní Jesús Monllaó, Fill de Caín, que tindrà lloc avui divendres, 10 de maig, al nou Teatre Tarragona. José Coronado és l’actor protagonista del film rodat en part a la capital tarragonina. El celler cooperatiu, que l’any passat va commemorar els 100 anys d’història, col·laborarà amb el nou projecte de Jesús Monllaó servint una copa de vi Ètim Grenache 2008 de la DO Montsant a tots els assistents a l’acte, en acabar la preestrena. Es preveu l’assistència d’unes 700 persones, entre les quals els actors i actrius i el director del film. Al hall del Teatre Tarragona hi haurà un estand de la Cooperativa Falset Marçà amb alguns dels productes que elabora el celler i hi haurà informació disponible per a tots aquells que desitgin conèixer-lo més a fons.
“Per als socis de Falset Marçà és important donar suport a projectes culturals del territori per la relació que guarden amb la cultura del vi i sobretot perquè al darrere hi ha moltes hores de treball, esforç i dedicació com la feina que es realitza al camp”, s’afirma des de La Cooperativa Falset Marçà.
Aquesta no és la primera vegada que la Cooperativa Falset Marçà col·labora amb l’activitat cultural de Tarragona. En diferents espectacles inaugurats al Teatre Metropol s’ha servit vi Ètim i també en les estrenes i cloendes de festivals com l’E.plec. El celler cooperatiu aposta “per les harmonies culturals i el contacte directe amb el consumidor per donar a conèixer el seu producte, reconegut internacionalmente”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada