dilluns, 6 de maig del 2013

Més de 150 persones a les Caves Recaredo en l'estrena de la VI edició del Cicle de Poesia a les Caves

El poeta Àlex Susanna a Recaredo

Més de 150 persones van omplir la sala de les Caves Recaredo en l'estrena de la VI edició del Cicle de Poesia a les Caves, que en aquesta ocasió va aplegar els poetes Mireia Calafell, Àlex Susanna i Jordi Valls. “Tothom va elogiar l'espai magnífic de les caves i la sonoriata de la sala del recital”, organitzat pel poeta Santi Borrell i pel servei de cultura de l'Ajuntament de Sant Sadurní, amb el suport de les caves que hi participen i enguany de l'Institut de les Lletres Catalanes. La regidora de cultura, Montse Medall, va obrir l'acte i va donar pas a Laura Borràs, directora de l'Institut de les Lletres Catalanes, que va destacar el gran èxit d'assistència i el maridatge perfecte entre la poesia i l'ambient que ofereixen les caves. Per la seva banda, Santi Borrell va voler agrair el suport de les caves i de l'Ajuntament, així com de l'Institut de les Lletres Catalanes. Borrell va elogiar el paper de la poesia, del català com a vehicle de cultura i d'identitat i va explicar que la defensa de la llengua només es pot fer des  d'un estat propi. Abans del recital els assistents que ho van desitjar van poder gaudir d'una visita per la bodega.
El cicle de Poesia a les caves és d’entrada gratuïta i cada sessió compta amb la participació de tres poetes. Les caves ofereixen a tots els assistents la possibilitat de degustar una capa de cava durant els recitals, que comencen sempre a dos quarts d’onze de la nit.  Aquesta aposta pels recitals de poesia ha anat quallant amb els anys, com ho demostra l’afluència de públic i la confiança de les bodegues que una vegada més obriran les seves portes a la poesia.
Les properes sessions seran el divendres 10 de maig a les Caves Beneit (Cr. Provença, 8) amb Carles Rebassa, Aurora Garrido i Marc Freixes; el divendres 17 de maig a les Caves Blancher (Plaça del Pont Romà) amb Eduard Sanahuja, Vicenç Llorca i Manuel Forcano; i el divendres 24 de maig a les Caves Gramona (c/ Indústria, 36), amb David Casadellà, Begonya Pozo i Mercè Climent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada