dilluns, 6 de maig del 2013

Raïmivi, l’empresa simulada del programa SEFED de Vilafranca, fa el primer circuit enoturístic


Els passat 26 d’abril va tenir lloc a la Fassina de Vilafranca del Penedès una trobada d’empreses simulades SEFED convocades per Raïmivi SAS, l’empresa simulada del programa SEFED Vilafranca. L’objectiu de la trobada es va centrar a incentivar i promoure les relacions comercials entre les diferents organitzacions simulades participants: Cafit Manlleu, Intercala Barcelona, Protec Laboral Sant Pere de Ribes i Sefed La Vall de Lliçà Damunt. El programa SEFED té per objectiu formar personal administratiu polivalent, a través de la conversió de l'espai aula en una oficina d'una empresa on s'experimenten  les tasques pròpies de la gestió administrativa.
En aquest sentit, l'organització d'aquest pack enoturístic “pretén exercitar aspectes del màrqueting; formar-se en tècniques de negociació; confeccionar promocions,  etc.” Aquesta trobada és un element dinamitzador més de l'aprenentatge comercial de l'alumnat, així com ho és la participació en fires multisectorials que contempla el mateix programa SEFED. En aquesta trobada l’alumnat posa en pràctica els coneixements que han adquirit al llarg del semestre i també les habilitats i competències introduides, per exemple: treball en equip, de màrqueting, publicitat, aspectes comercials i financers, així com altres, més transversals com són ofimàtica (word, excel, Power Point, etc) i les competències lingüístiques (català).
Aquesta primera  edició del Pack Enoturístic 2013 es composa d’una presentació de l’empresa Raïmivi i de “donar a descobrir els racons de la nostra terra, la vida rural, el nostre paisatge, la gent, les nostres tradicions i els nostres productes”. L’objectiu és “endinsar-se una mica dins el fascinant món del vi, per despertar l’interès tant complex de les qualitats dels nostres vins i de les seves propietats així com establir unes bones relacions comercials, per això comptem amb obsequiar als nostres visitants a la descoberta  de l’empresa matriu Torres SA”. Així doncs, l’empresa matriu va facilitar la visita i el descobrir els sabors i una de les sensacions inoblidables de la nostra comarca.
Raïmivi SAS, pertany a una xarxa d’empreses simulades nacionals i internacionals que permet apropar a l’alumnat en una situació real de treball i desenvolupar les competències i habilitats pròpies de la gestió empresarial, sempre seguint la filosofia d’aprendre fent i treballant.  El programa SEFED, promogut per la Fundació Inform ja ha complert els seus 25 anys de funcionament, està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), el Fons social Europeu i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, des del Servei d’Ocupació i Formació – La Fassina, on es coordina amb el conjunt de programes de formació professional ocupacional.

1 comentari: