Una vintena de viticultors de la
Denominació d’Origen Catalunya van assistir quest dimarts, 7 de maig, a una
sessió de poda en verd. Aquestes jornades de poda s’han dividit en dues fases,
una primera per a tractar la poda d’hivern, on la planta es troba en repòs i la
poda ha de servir per a que passi l’hivern sense malbaratar les forces i
preparar-se per als nous brots en primavera, i una poda en primavera o en verd
un cop la planta comença a brotar per a dirigir els seu creixement d’una manera
més productiva.
Segons ha
nfirmat la DO Caatalunta, les sessions tenen com un dels objectius “conèixer
noves tècniques de poda que afavoreixin el creixement de la planta per a donar
els seus millors fruits”. Són impartides per personal de l’empresa Simonit&Sirch impulsades pel clúster INNOVI i organitzades conjuntament entre
l’INCAVI
i els Consells Reguladors de les DDOO de Catalunya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada