Aquest diumenge, 5 de maig, i en
el marc de la 18a Fira del Vi de les DO de la comarca del Priorat, es durà a
terme la cinquena edició de Tast de Cal Compte a Torroja del Priorat. La trobada ha esdevingut la festa de la
triada mediterrània vi-oli-pa”, segons l’organització. S’afegeix que és “un
matí de diumenge especial on adquirir coneixements i degustar els tres
productes que més ens defineixen com a cultura i com a poble. Tot això al
Priorat i envoltats d’un paisatge idíl·lic”. Al llarg del matí es podran provar vins dels principals
cellers de Torroja del Priorat: Celler Aixalà i Alcait, Celler
Combier-Fischer-Gerin, Llicorella Vins, Celler Mayol Viticultors, Celler Melis,
Celler Terroir al Límit i Vins d’Alta Qualitat.
Quan als olis
d’oliva extra verge, es reuniran productors locals com Germans Barbier, Miró
Cubells amb el Cavaloca o La Gaeta de la Terra Alta. Qui vulgui saber més
d’olis, al llarg del matí el Panell de Tast de la Generalitat de Catalunya oferirà
un taller per aprendre a tastar-lo. La mostra de pans ecològics anirà a càrrec de Jordi Andreu de
Tarragona qui, a més, realitzarà un taller pràctic. També es podran provar els
destil·lats artesanals que es fan Catalunya: L’essència dels llops. L’art &Vi
no faltarà a la cita. Aquest any es compta amb una exposició de l’artista
Vicent Sanahuja anomenada ‘Paper Nu”’ El celler l’Infernal de
Combier-Fischer-Gerin aprofitarà l’acte per presentar la seva nova imatge i
col·lecció de quatre vins: Cara Nord, Fons Clar, el Casot i Aguilera Per assistir cal fer una reserva prèvia
a www.tastdecalcompte.com. Les places són limitades.
HORA : 10:00 a 14:00
PREU: 15€
PROGRAMA:
10:00 Obertura de portes
11:00 Taller de pans ecològics realitzat per Jordi Andreu
12:00 Taller de tast d’olis dirigit pel Panell de Tast de la
Generalitat de Catalunya
13:00 Presentació de la nova col·lecció de vins del celler
l’Infernal de Combier-Fischer-Gerin
14:00 Tancament del Tast de Cal Compte
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada