dimecres, 8 de maig del 2013

Nova Agrobotiga Adernats al Celler Modernista de Santes Creus



El passat divendres, 3 de maig, va tenir lloc la inauguració de la nova Agrobotiga Adernats, ubicada al Celler Modernista de Santes Creus, a l’Alt Camp. L’obertura de la nova botiga, on es comercialitzaran els productes vitivinícoles de la Vinícola de Nulles, s’emmarca dins d’un acord de col·laboració entre les dues Cooperatives de l’Alt Camp, la de Nulles i la de Santes Creus, acord que es preveu ampliar en breu a altres parcel·les d’activitat. La botiga, que ha estat completament renovada, ofereix als visitants de la vila de Santes Creus així com als seus vilatans, tot el ventall de productes Adernats, des dels vins joves als Caves Gran reserva, passant per vins emblemàtics de la Vinícola de Nulles com el Seducció o l’Impuls i caves com el Reserva Brut Nature, estàndard de l’empresa. A més, també s’hi poden comprar productes de la terra i de proximitat, com olis d’oliva verge, confitures i melmelades, mel, fruita seca… Els socis de la Vinícola i els seus clients amb tarja de comprador habitual també disposen dels preus especials dels quals ja gaudeixen a la botiga del Celler a Nulles.
La inauguració, que va comptar amb la presencia de Quim Nin, delegat del Govern de la Generalitat i dels delegats de Comerç, Consum i Turisme, Carme Mansilla; Cultura, Jordi Agràs i Agricultura, Anton Ballvé, així com també de la diputada a la Diputació de Tarragona Judit Fàbregas, el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Camp, Jordi Garcia, i l’alcalde de Nulles, Xavier Domingo.
En els seus parlaments, el director general de la Vinícola va destacar l’aposta per l’expansió de la marca Adernats, tant a nivell internacional com en aquest cas de proximitat. El president de la Vinícola de Nulles, Francesc Boronat, va incidir en la modernització que el celler que presideix ha desenvolupat els darrers anys, tant des dels aspectes de viticultura com enològics, enoturístics i comercials i de màrqueting; finalment, destacar les paraules del delegat del Govern, Quim Nin, sobre “la satisfacció que des del govern es té quan les empreses aposten pel creixement i l’expansió, generant llocs de treball”, i en aquest cas, va voler destacar la importància de la relació entre cultura enològica i cultura històrica, relacionant la ubicació d’un espai enoturístic al costat del Reial Monestir de Santes Creus. La botiga Adernats de Santes Creus obre al públic tots els dissabtes de 10:30 a 19 i els diumenges i festius de 10:30 a 14:30.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada