dimecres, 8 de maig del 2013

Clos Mogador, Capafons-Ossó, Mas d'en Gil, Scala Dei, Mas Doix i Trossos del Priorat, a la Sala VIP Pau Casals de la T1 de l'Aeroport de Barcelona



La Sala VIP Pau Casals de la T1 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat convertirà el Priorat en “un dels centres del món del vi” tots els dijous de maig, juny i juliol del present any. El tast gratuït als usuaris d'aquest espai, amb zona de treball i de descans dins de l'aeroport, oferirà un passeig pels paisatges de sis vins des de diferents enfocaments, units per un element comú: la identitat del lloc. Aquesta iniciativa sorgeix de la mà dels serveis Premium Traveller, gestionats per l'empresa Gestió i Serveis Trade Center. L'acció pretén “oferir el mateix servei de qualitat de sempre als viatgers que esperen el seu vol a la sala VIP Pau Casals de l'aeroport de Barcelona-El Prat, però afegint una ràpida i plaent experiència que els apropi no només al vi de la DOQ Priorat, una de les zones vitivinícoles millor posicionades a nivell internacional, sinó també a la seva cultura”.
La sumiller Isabel Chuecos-Ruiz (Barcelona, 1970) realitzarà, d'una manera singular, un exercici de “reescriptura del vi”. Travessarà el Priorat “narrant amb estils diferents un mateix vi, on sembla que tot es confon i es dissol. I és que 'els vins són llocs on no hem estat, per això abans de beure'ls són imaginaris'”. Un recorregut en el qual quedaran reflectits els diferents significats d'un vi per acabar connectant-los tots. Clos Mogador, Capafons-Ossó, Mas d'en Gil, Scala Dei, Mas Doix i Trossos del Priorat són alguns dels cellers que “encaixen amb la personalitat d'aquesta terra difícil amb vins especials”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada