dilluns, 13 de maig de 2013

Joan Roca presidirà el jurat del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia




A l’Escola Sant Narcís de Girona tindrà lloc lloc a partir de les deu del matí del 21 de maig la final del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia. Joan Roca, xef del Celler de Ca Roca, presidirà el jurat i serà l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors, en una cerimònia que tindrà lloc a les quatre de la tarda a la mateixa escola. Les escoles participants han estat: Institut Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG), Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR) i Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Al llarg de tot aquest curs acadèmic els estudiants han elaborat les seves receptes més originals i creatives maridades amb vins de Raimat. Entre els participants de cada escola s'han escollit cinc finalistes que competiran entre ells per aconseguir el premi a la millor recepta, premiat amb 2.000 euros per al guanyador de cada escola. El jurat d'aquesta final està presidit per Joan Roca, xef del Celler de Ca Roca, tres estrelles Michelin i recentment triat millor restaurant del món. Roca, al costat de la resta del jurat, integrat per l’enòleg del celler i per periodistes gastronòmics, seran els responsables de triar als guanyadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada