A l’Escola Sant
Narcís de Girona tindrà lloc lloc a partir de les deu del matí del 21 de maig la
final del Primer Concurs Raimat amb els Joves Talents de la Gastronomia. Joan
Roca, xef del Celler de Ca Roca, presidirà el jurat i serà l'encarregat de
lliurar els premis als guanyadors, en una cerimònia que tindrà lloc a les quatre
de la tarda a la mateixa escola. Les escoles participants han estat: Institut Escola
d'Hostaleria i Turisme de Girona (EHTG), Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida
(ESCHOTUR) i Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Al llarg de tot
aquest curs acadèmic els estudiants han elaborat les seves receptes més
originals i creatives maridades amb vins de Raimat. Entre els participants de
cada escola s'han escollit cinc finalistes que competiran entre ells per aconseguir
el premi a la millor recepta, premiat amb 2.000 euros per al guanyador de cada
escola. El jurat d'aquesta final està presidit per Joan Roca, xef del Celler de
Ca Roca, tres estrelles Michelin i recentment triat millor restaurant del món.
Roca, al costat de la resta del jurat, integrat per l’enòleg del celler i per
periodistes gastronòmics, seran els responsables de triar als guanyadors.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada